XXX: Romanii, locul 2 in lume la lungimea penisului

Daca e sa ne raportam doar la lungimea penisului, francezii si romanii sunt cei mai dotati din lume. Barbatii cu cele mai mici organe sexuale sunt indienii si coreenii, ale caror ‘barbatii’ nu depasesc baremul de 10 cm. La ‘frecventa’, grecii sunt cei care fac sex cel mai des: 164 de ori pe an, in medie, scrie Libertatea.

Potrivit unui studiu international, ‘armasarii’ la nivel global sunt francezii (16 cm), urmati de romani, care au in dotare penisuri ce masoara, in medie, 15,9 cm in stare erecta. ‘In Romania, am luat ca etalon dimensiunile prezervativelor cumparate de romani, asa ca as putea spune ca organele lor genitale masoara aproape 16 cm’, ne-a declarat Sebastian Rusu, director la compania Durex. Pe locul trei se situeaza italienii si rusii, cu penisuri de 15 cm, iar pe a patra pozitie in clasamentul ‘dotatilor’ se afla mexicanii, cu lungimi de 14,9 cm. Ultimele pozitii sunt ocupate de coreeni si indieni ale caror penisuri nu depasesc 10 cm in erectie.

Japonia este tara cea mai putin activa sexual

Reprezentantii companiei Durex spun ca mai putin de jumatate din populatia masculina de pe glob este complet satisfacuta de viata sexuala. Se pare ca oamenii fac sex, in medie, de 103 ori pe an, iar o partida dureaza in jur de 18 minute. Grecii sunt cei care fac sex cel mai des – in medie de 164 de ori pe an, urmati indeaproape de brazilieni, cu 145 de ocazii si de polonezi si rusi, cu 143 de partide sexuale pe an. Japonia este tara cea mai putin activa sexual, cu o medie de 48 de raporturi pe an, in timp ce locuitorii din Hong Kong fac sex de 82 de ori, nigerienii de 84 de ori, iar americanii si locuitorii din Singapore de 85 de ori.

Doar 32% din femei declara ca obtin de fiecare data sau aproape de fiecare data un orgasm, fata de 64% din barbati.

Florin Prunea = 30 de cm

Libertatea a publicat un articol despre cat de dotati sunt cei mai cunoscuti barbati din Romania, conform declaratiilor unor femei care i-au cunoscut in intimitate. Pe primul loc se situeaza portarul de fotbal Florin Prunea, cu un penis de 30 de cm lungime. Dimensiunile sale au devenit legendare in lumea fotbalului. La mijlocul anilor 1990, suporterii dinamovisti il intrebau, in gluma, pe Prunea daca poate prinde frecventa Pro TV cu penisul sau urias.

Libertatea a publicat un top cu cei mai dotati barbati de la noi. Portarul de fotbal Florin Prunea (dreapta) a iesit pe primul loc

Cel mai putin dotati sunt coreenii si indienii

Compania americana Andromedical care produce aparate pentru marirea penisului a facut acest sondaj international. Francezii si romanii sunt fruntasii clasamentului, cu dimensiuni ale penisului de circa 16 centimetri. La mijloc se situeaza Japonia si SUA, cu o medie de 13 centimetri. Pe ultimele locuri se afla coreenii si indienii, cu organe genitale de cel mult 10 centimetri.

Comentarii

  1. Lollll….. Deja ma simt mandru, suntem un neam de „bastoane ambulante”

  2. poi la japonezi ii scazuta activitatea pt ca ei se uita la Hentai :p, Vezi cate motive sa fii mandru ca esti roman :))

  3. ehe… aici nu s-au pus in calcul oltenii. La romani s-a facut o medie de 15,9, asta pentru ca oltenii o au de 20, iar restul, printre care si bucuresteni o au de 11,8 :P…

  4. c

  5. spiridusul69 a zis:

    eu am doar 19 cand se ridica,dar sunt multumit,aviz amatoarelor sunt din Deva

  6. Chiar e atat de important…….aiurea.

Adauga un comentariu

*