Obiecte ale familiei Osbourne, la licitaţie la Los Angeles

osb.jpgDe la o capă din satin negru până la un quad, mai multe obiecte excentrice sau de mare valoare ale cântăreţului rock britanic Ozzy Osbourne şi ale familiei sale vor fi scoase la licitaţie începând de vineri la Los Angeles, relatează AFP.

Mobilă în stil baroc, opere de artă şi mai multe automobile de lux figurează printre cele peste 500 de obiecte propuse spre vânzare. Banii obţinuţi vor fi donaţi unui program de luptă împotriva cancerului de colon iniţiat de soţia lui Osbourne, Sharon, care a supravieţuit unui cancer în 2002.

Aceste obiecte provin din trei case ale familiei Osbourne, celebră pentru că apărut într-o emisiune de reality-show la MTV.

‘Ne-a luat o viaţă întreagă să adunăm toate aceste obiecte. Este ca ÅŸi cum am abandona o parte din noi ÅŸi sperăm că fiecare obiect îşi va găsi un cămin bun’, a afirmat Sharon Osbourne.

Fanii lui Ozzy Osbourne, solist al legendarei trupe hard-rock ‘Black Sabbath’, vor putea să cumpere ceaÅŸca preferată de cafea a cântăreÅ£ului (pentru 200 – 400 de dolari), o placă din bronz cu chipul Diavolului (800 – 1.200 de dolari) ÅŸi chiar quad-ul pe care Osbourne îl pilota în momentul în care a suferit un accident în care putea să-ÅŸi piardă viaÅ£a în 2003.

‘InfluenÅ£a emisiunii ‘The Osbournes’ este atât de importantă încât tot ce priveÅŸte vieÅ£ile sau carierele lor este un obiect de colecÅ£ie’, a afirmat Martin Nolan, responsabil al casei de licitaÅ£ii ‘Julien’s Auctions’, care organizează evenimentul.ROMPRES

Adauga un comentariu

*