Braconaj dupa populare

Initiativa Centrului Regional de Ecologie Bacau ( organizatie nonguvernamentala cu care Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau a desfasurat numeroase actiuni pe linia protejarii mediului precum si prevenirii si combaterii actelor ilegale in domeniul piscicol) de a popula cu peste 200 de exemplare din speciile caras si crap lacul de acumulare Bacau, a fost primita cu entuziasm de multe persoane, in special de catre cei care se mai ocupa cu braconajul piscicol.

O patrula de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile a fost sesizata ca o persoana a intins mai multe plase de pescuit in lacul de acumulare cu ajutorul unei barci improvizate. Patrula a identificat persoana in cauza, Daniel G., de 28 de ani, din Bogdan Voda, muncitor necalificat, care a recunoscut ca a introdus in apa 10 plase de pescuit de tip monofilament in lungime totala de peste 500 de metri.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar cu acte premergatoare sub aspectul comiterii infreactiunii de braconaj, dosarul urmând a fi inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacau pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale.

Adauga un comentariu

*