C.V.Tudor nu mai demisionează din Parlament

PreÅŸedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anunÅ£at, marÅ£i, că nu mai demisionează din Parlament, aÅŸa cum declarase după aflarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. ‘RenunÅ£ la decizia de a demisiona din Parlament ÅŸi voi continua lupta pentru Å£ara ÅŸi poporul meu’, a precizat Vadim Tudor.

El a explicat că a luat această decizie în urma ‘rugăminÅ£ilor insistente’ ale prietenilor ÅŸi colaboratorilor săi din Å£ară ÅŸi din străinătate, dar mai ales la rugămintea celor două fiice ale sale.

‘Dau o veste proastă mafiei care sufocă România. Am hotărât să renunÅ£ la decizia de a demisiona din Senat ÅŸi să continui lupta pentru Å£ară ÅŸi poporul meu. Vroiam să plec din acest Parlament al ruÅŸinii în care s-au cumpărat locuri de senatori ÅŸi deputaÅ£i’, a afirmat preÅŸedintele PRM, într-o conferinţă de presă.

Corneliu Vadim Tudor a susţinut din nou că alegerile europarlamentare au fost fraudate. El l-a acuzat pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Nicholas Taubman, reiterând solicitarea de expulzare a acestuia din România.

Liderul PRM a afirmat că le va transmite câte o scrisoare preÅŸedintelui SUA, George W. Bush, ÅŸi secretarului de stat american Condoleezza Rice, despre Nicholas Taubman, susÅ£inând, totodată, că, dacă diplomatul american nu va părăsi Å£ara noastră, acest lucru va duce la ‘federalizarea României’.

C.V.Tudor a anunÅ£at, de asemenea, că nu va mai convoca un congres extraordinar, aÅŸa cum anunÅ£ase iniÅ£ial, dar că, pe 1 decembrie, va merge la Palatul Cotroceni, cu zece mii de oameni, într-un marÅŸ, pentru a arăta ‘care este de fapt forÅ£a partidului’.

‘Mergem la Palatul Cotroceni să întrebăm ÅŸi noi cum se serbează, de fapt, Ziua NaÅ£ională a României, când ungurii sunt Å£inuÅ£i la guvernare ÅŸi trimiÅŸi în Parlamentul European’, a mai spus Vadim Tudor.

PreÅŸedintele PRM a precizat că nu are de ce să îşi reproÅŸeze nici lui, nici conducerii partidului rezultatul obÅ£inut la europarlamentare, având în vedere că ‘a fost vorba despre o fraudă’.

‘Nu am ce să îmi reproÅŸez. Sunt într-adevăr un perfecÅ£ionist ÅŸi un luptător, dar de data aceasta nu aveam ce să fac. Să cumpăr voturi?’, a spus Vadim Tudor, subliniind că, de acum înainte, va continua lupta ‘împotriva bandiÅ£ilor’ ÅŸi mai aprig decât până acum.

‘AÅŸteptaÅ£i-vă la surprize mari’, a avertizat, în final, Corneliu Vadim Tudor. ROMPRES

Comentarii

  1. UN CLOVN SCAPAT DE LA SPITAL…ASTA VREA SA FIE PRESEDINTELE ROMANIEI.

Adauga un comentariu

*