Un copil a fost călcat de un autoturism condus de un şofer băut

Un copil de 11 ani a fost călcat de un autoturism luni, 26 noiembrie, în jurul orei 16:30, în cartierul Aeroport din municipiul Petroşani, transmite corespondentul AMOS News.

„Au vrut să-l bată doi, iar el a fugit de ei, ca să se apere. A ajuns în stradă ÅŸi a fost lovit de o Dacie Papuc ÅŸi a ajuns sub roÅ£i. Nu ÅŸtiu dacă ÅŸoferul avea viteză mare, fiindcă eu l-am văzut doar sub roÅ£i. Åžtiu că cineva a dat telefon la SMURD ÅŸi ei au venit ÅŸi l-au luat”, a declarat Niculina Maxim, martor ocular.AgenÅ£ii de la Biroul de PoliÅ£ie Rutieră Valea Jiului nu au putut da foarte multe detalii la acea oră, însă din primele cercetări rezultă faptul că ÅŸoferul, Nicolae Cipai, avea o concentraÅ£ie de alcool de 0,15 la mie.

„Nu am băut mult, am fost doar la o bere, ca tot omul. Deci nu eram beat. Åži copilul mi-a sărit în faÅ£a maÅŸinii ÅŸi nu am putut să-l evit. L-am lovit, dar nu am vrut, că doar era un copil”, a declarat ÅŸoferul Nicolae Cipai.

„Copilul a venit la noi cu un traumatism cranio-cerebral acut închis cu comoÅ£ie, traumatism bazin, contuzie genunchi stâng, labă contuză stângă. Toate aceste traumatisme se datorează unui accident rutier. Va fi internat la secÅ£ia de Chirurgie pentru cel puÅ£in cinci zile, dar îşi va reveni”, a declarat dr. Liliana Celofan, medic generalist la secÅ£ia de UrgenÅ£e a Spitalului de Urgenţă PetroÅŸani.

Adauga un comentariu

*