Liga Campionilor: Steaua trebuie să învingă Slavia Praga

După victoria de moral din derbiul cu Dinamo, Steaua Bucureşti joacă un meci decisiv în grupele Ligii Campionilor cu cehii de la Slavia Praga.

Marţi seara, de la ora 21.45, Steaua este obligată să învingă cu 1-0 sau la cel puţin două goluri diferenţă dacă vrea să mai spere la locul trei şi, implicit, la calificarea în primăvara europeană.

Un eventual succes în meciul cu Slavia Praga ar trebui completat cu un rezultat pozitiv obţinut pe terenul lui Arsenal în ultima etapă, o misiune greu de îndeplinit, dar măcar steliştii şi-ar asigura posibilitatea de a spera până în ultimul moment.

Pe lângă disputa dintre Steaua Bucureşti şi Slavia Praga, în Grupa H se dispută în penultima etapă şi meciul dintre FC Sevilla şi Arsenal Londra, un joc mai degrabă de palmares deşi spaniolii ar mai putea fi ajunşi de cehi în lupta pentru locul doi.

ÃŽn Grupa E se joacă VFB Stuttgart – Glasgow Rangers ÅŸi Olympique Lyon – FC Barcelona, două jocuri interesante chiar dacă nemÅ£ii sunt deja eliminaÅ£i ÅŸi din lupta pentru locul trei.

Barcelona, care l-a pierdut pe Henry pentru meciul din Franţa, nu-şi permite să piardă puncte, scoţienii şi francezii stând la pândă pentru a putea elimina vicecampioana Spaniei din competiţie.

ÃŽn Grupa F se joacă Dinamo Kiev – AS Roma ÅŸi Manchester United – Sporting Lisabona. Englezii, deja calificaÅ£i în optimi, ar putea face un cadou portughezilor în speranÅ£a că fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo va reuÅŸi să treacă de AS Roma în clasament.

Seara de marÅ£i va fi deschisă de la ora 19.30 de primul meci din Grupa G, Å¢SKA Moscova – PSV Eindhoven, un joc decisiv în care victoria ruÅŸilor le-ar putea aduce calificarea în Cupa UEFA, iar victoria olandezilor le-ar putea aduce acestora calificarea în optimile de finală ale Ligii.

Internazionale Milano şi Fenerbahce Istanbul se întâlnesc într-un meci în care învingătoarea se califică în optimi, iar italienii vor să-şi ia revanşa după înfrângerea surprinzătoare suferită în tur.

Comentarii

  1. nu va invinge niciodatä

Adauga un comentariu

*