Funar îi solicită preşedintelui PRM să reanalizeze decizia luată

Secretarul general al Partidului România Mare (PRM), Gheorghe Funar, a anunţat, luni, că Biroul Permanent al PRM îi solicită preşedintelui Corneliu Vadim Tudor să reanalizeze intenţia de a demisiona din Parlament.

‘Corneliu Vadim Tudor este preÅŸedintele ÅŸi, totodată, părintele acestui partid, iar, din câte îl cunosc, nu cred că va face un asemenea gest care înseamnă, de fapt, sinuciderea PRM. Biroul Permanent al partidului îi solicită să reanalizeze situaÅ£ia în care ne aflăm ÅŸi, la rece, împreună, vom găsi soluÅ£ii pentru a ne face datoria faţă de Å£ară ÅŸi faţă de cei care ne-au trimis în Parlament’, a spus Funar.

El a afirmat că decizia de a demisiona din Parlament a fost una luată la cald, o reacţie omenească în condiţiile în care PRM nu a trecut pragul electoral, în schimb UDMR a reuşit să trimită trei europarlamentari la Bruxelles.

‘Eu înÅ£eleg că a fost necăjit, dar trebuie să vedem ce soluÅ£ii găsim, iar demisia din Parlament a senatorilor ÅŸi deputaÅ£ilor care îşi fac cu adevărat treaba aici nu reprezintă o soluÅ£ie’, a declarat Gheorghe Funar.

PreÅŸedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunÅ£at duminică seara, imediat după prezentarea rezultatelor exit-poll-ului pentru euroalegeri, că îşi dă demisia din Parlament, acuzând o ‘fraudă electorală’ în urma căreia partidul său a obÅ£inut doar 3,6% din voturi.

El a spus că va convoca Congresul extraordinar al partidului pentru a le cere şi celorlalţi parlamentari PRM să i se alăture.ROMPRES

Adauga un comentariu

*