FSC premiata la „Oameni pentru Oameni”

Proiectul „Voluntari pentru Comunitatile Rurale” (Scoala de Vara din Zona Podu Turcului) initiat de Fundatia de Sprijin Comunitar a fost premiata recent in cadrul celei de-a V-a editii a Galei „Oameni pentru Oameni”.

Evenimentul, organizat de Camera Americana de Comert in România si Asociatia pentru Relatii Comunitare, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui României, s-a desfasurat pe 14 octombrie la Athene Palace Hilton din Bucuresti.

Proiectul organizatiei bacauane, care a concurat la sectiunea „Campanii de Voluntariat Public” alaturi de alte 14 proiecte derulate de organizatii recunoscute pe plan national, a fost rasplatit cu premiul de cea mai buna campanie de voluntariat public din România in anul 2007.

„Voluntari pentru Comunitatile Rurale” s-a desfasurat in vara acestui an, cu participarea a 30 de tineri voluntari FSC si a avut ca beneficiari 300 de copii din trei dintre cele mai sarace comune din judet.

„Este pentru a doua oara când acest proiect de voluntariat se afla in vizorul specialistilor din domeniul ONG din tara, dupa ce in luna mai acestui an proiectul a fost propus in cadrul Bursei Implicarii Sociale, atragând atentia a doua importante companii multinationale care au decis sa-l sponsorizeze”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al FSC. (A.P.)

Adauga un comentariu

*