500 de jandarmi dislocaţi la meciul dintre echipele Steaua Bucureşti şi Slavia Praga

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti, vor asigura condiţiile de securitate la meciul de fotbal dintre echipele Steaua Bucureşti şi Slavia Praga de marţi, 27 noiembrie.

Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 19, pe bază de bilete, acreditări de presă şi invitaţii, emise de clubul organizator. Clubul organizator a hotărât să ofere femeilor şi copiilor sub 10 cu însoţitor accesul liber la această competiţie. Interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în zona stadionului se va face, conform dispoziţiei Primăriei Sectorului 6, începând cu ora 18.00.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

De asemenea, spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Adauga un comentariu

*