Eurocandidatul liberal Palar parcheaza golaneste

palar-7.jpgAproape 24 de ore a stat parcata masina eurocandidatului liberal Ionel Palar parcata aproape in intersectia dintre B-dul Unirii si strada 9 Mai. Marti noaptea, Palar si-a lasat pur si simplu masina chiar sub semnul care interzice parcarea si si-a recuperat-o miercuri dimineata, cu putin timp inaintea sosirii sefului sau de partid.

Nu este prima oara când Palar comite asemenea ilegalitate, incât ne punem câteva intrebari. Sufera domnul candidat de vreo boala care-l impiedica sa mai conduca si abandoneaza automobilul unde apuca?

Nu-i pasa de lege si de semnele de circulatie? Se afla intr-o anumita stare, pe care o realizeaza la un moment dat si, cuprins de teama, fuge de la locul faptei?

eurocandid-palar.jpg

Sa speram ca nu ne vom trezi cu Ionel Palar europarlamentar amendat de politia belgiana sau franceza pentru incalcarea legii.

Nu de alta, dar politistii europeni nu inchid ochii la asemenea comportament, chiar si atunci când e vorba de autorul Legii calului.

palar-8.jpg palar-9.jpg
www.observatordebacau.ro

Comentarii

  1. DOMLE ZIARIST DA CE PRETENTIOS MAI SUNTETI.
    DOMLE, ZEVZECU ASTA DE CARE VORBESTI SE
    VREA IN PARLAMENTUL EUROPEI PROMOVAT DE ALT PRAF IN IZMENE.ACOLO LA PARLAMENTUL EUROPEAN PARCAREA E IN POM ASA CA MAI TINE-TI
    PIXUL DUPA URECHE.

  2. abuzul „e la el acasa”… oamenii astia „inalti” traiesc dupa alte legi!

  3. ar trebui un seviciu de ridicare a masinilor pacate ilegal , platit de contravenient si atunci o sa vedeti ca toti vor trebui sa se conformeze rigorilor legii.in alte tari civilizate pina si politia respecta indicatoarele de oprire.

Adauga un comentariu

*