Monica are haine de jumătate de milion de euro

În timp ce unele tinere visează să aibă o casă prin propriile forţe, altele vor să fie Monica Columbeanu şi să primească totul dintr-o singură lovitură: un mariaj cu un miliardar.

Pe drept cuvânt, au şi de ce să îşi dorească acest lucru. Pentru că spre deosebire de primele reprezentante ale sexului frumos, care muncesc o viaţă ca să adune banii de avans pentru o garsonieră, celelalte folosesc respectivii metri pătraţi ai locuinţei, ca dulap. Bineînţeles că idolul celei de-a doua categorii nu face excepţie.

Pentru Moni, 50 de mp au fost folosiţi ca locul de depozitare a sutelor de piese de înbrăcăminte şi accesorii. Iar acum nu vă închipuiţi că în acel dulap se găseşte orice tip de haină. Da, de unde! Suma totală la care se ridică garderoba soţiei lui Iri este de jumătate de milion de euro, a aflat Click.

Prin maldărul de accesorii de firmă, la loc de cinste se află botinele Louis Vuitton, genţile Hermes Birkin şi rochiile semate Escada. Însă cum era de aşteptat, articolul vestimentar preferat de Moni este rochia de mireasă. Normal că nu era să spună perechea de blugi în valoare de 100 de lei, pe care tânăra şi-a achiziţionat-o din Bacău, pe când era încă domnişoara Gabor, şi care este singurul articol care valorează atât de puţin.

Antena3

Adauga un comentariu

*