Ion Iliescu a intrat în universul bloggerilor

Fostul preÅŸedinte Ion Iliescu a intrat de marÅ£i în lumea bloggerilor. ‘Am multe de spus! Am fost preÅŸedintele României, actualmente sunt senator ÅŸi am intrat în universul bloggerilor. Cu multă simpatie, vă invit la dialog’, este mesajul cu care fostul ÅŸef al statului îi invită pe internauÅ£i să-i viziteze blogul.

În mesajul de salut, Ion Iliescu mărturiseşte că a ales să intre în comunitatea virtuală pentru că aceasta reprezintă pentru el un mediu dinamic în care poate să îşi expună ideile.

‘Unii, cu declinarea explicită a identităţii, alÅ£ii sub pseudonim, acest blog e construit pentru a comunica neformal, simplu, fără limite impuse, supuse doar regulilor bunului simÅ£’, se arată în mesajul preÅŸedintelui de onoare al PSD.

Pe pagina principală a blogului www.ioniliescu.wordpress.com apare motto-ul ‘Cea mai nobilă preocupare a omului e omul!’

Cu toate că este la început, blogul lui Ion Iliescu conÅ£ine deja câteva dintre acÅ£iunile la care fostul preÅŸedinte a participat în ultima perioadă. PreÅŸedintele de onoare al PSD are ÅŸi un comentariu despre referendumul pentru votul uninominal, care ‘reprezintă o intervenÅ£ie brutală a ÅŸefului statului în funcÅ£ionarea instituÅ£iilor ÅŸi un element de bruiaj al alegerilor europarlamentare’.

‘Nu referendumul domnului Băsescu este calea determinării oamenilor să voteze pentru Parlamentul European, ci convingerea că avem nevoie să fim bine reprezentaÅ£i, pentru că deciziile PE ne afectează direct, legislaÅ£ia europeană devenind obligatorie ÅŸi pentru noi. Referendumul convocat de preÅŸedintele Traian Băsescu este de natură să deturneze atenÅ£ia electoratului de la momentul esenÅ£ial al alegerilor europarlamentare ÅŸi, probabil, va avea ca efect absenteismul’, subliniază Ion Iliescu.

‘Viitorul miÅŸcării sindicale în România post-aderare’ reprezintă un alt comentariu aparÅ£inând bloggerului Ion Iliescu.

Fostul preÅŸedinte a postat ÅŸi câteva adrese de contact ale bloggerilor Adrian Năstase, Anca Alexandrescu, Ioan Mircea PaÅŸcu, a trei jurnaliÅŸti, dar ÅŸi adresa ‘marketing politic’. ROMPRES

Adauga un comentariu

*