Rapidistii Sapunaru si Bozovic au fost retinuti pentru cateva ore pentru injurii aduse unui echipaj de politie

Fundasii Rapidului, Cristian Sapunaru si Vladimir Bozovic au fost condusi luni dimineata, la ora 5.10, la Sectia 14 Politie a capitalei, avand catuse la maini, dupa ce agresasera verbal un echipaj de politie rutiera.

Echipajul a oprit masina in care se afla Bozovic, si care era condusa de cetateanul sarb Nikola Vukovic, pentru ca nu a respectat culoarea rosie a semaforului. La scurt timp, Sapunaru a aparut la fata locului, si impreuna cu Bozovic, pasager in masina oprita, au avut o altercatie verbala cu fortele de ordine.

Imediat au venit un alt echipaj al politiei rutiere si patru echipaje de la Sectia 14 Politie, si, pentru ca cei doi fotbalisti devenisera violenti, acestia au fost incatusati si dusi la Sectie.

Aici, Bozovic a incetat cearta, insa Sapunaru a continuat cu injuriile, fiind astfel amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linistii publice. Soferul vehiculului, Nikola Vukovic, a ramas fara permis auto pentru o luna.

„Asta e o procedura care face parte din mijloacele specifice ale Militiei de pe vremuri. Atunci ii retineau, ii arestau pe jucatorii Rapidului inainte de meciurile cu Dinamo, acum au schimbat foaia si i-au retinut dupa meci. Nu stiu exact ce s-a intamplat, e regretabil, dar eu ii sustin”, a declarat patronul Rapidului, George Copos.

Acesta a negat faptul ca cei doi jucatori ar fi putut fi beti:

„Din ce stiu eu, Bozovici nu bea alcool, la fel nici Sapunaru. Am stat de multe ori cu ei impreuna si nu i-am vazut sa bea. Cu siguranta nu au fost in stare de ebrietate. Ei au avut liber din partea lui Mircea Rednic si permisiunea sa mearga sa petreaca. Asta nu inseamna ca oamenii nu pot sa mearga undeva intr-un club, intr-o discoteca impreuna cu sotiile si prietenii.”

Rapid a invins pe Dinamo, duminica seara, cu 2-0, intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii Intai, disputat chiar pe stadionul Dinamo din Bucuresti.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*