Martora romanca isi mentine declaratia care il incrimineaza pe Mailat

Emilia Neamtu, romanca martora in cazul uciderii Giovannei Reggiani, si-a mentinut, luni, in fata judecatorului italian Claudio Mattioli, marturia care il incrimineaza pe Nicolae Romulus Mailat, relateaza cotidianul La Repubblica in pagina sa electronica.

Emilia Neamtu a fost audiata timp de doua ore in legatura cu circumstantele agresarii Giovannei Reggiani, italianca pe care romanul Nicolae Romulus Mailat ar fi acostat-o in seara de 31 octombrie in zona Tor di Quinto din Roma si care a murit, ulterior, la spital.

Asistata de un traducator, Emilia, care se pare ca este verisoara de gradul II cu Romulus Mailat, a declarat ca l-a vazut pe acesta carand trupul Giovannei Reggiani.

Declaratiile romancei sunt aceleasi pe care ea le-a dat si in seara incidentului, Emilia Neamtu fiind persoana care a alertat autoritatile si l-a denuntat pe Romulus Mailat.

Sotul victimei, capitanul Giovanni Gumiero, a fost reprezentat la audieri de avocatul Tommaso Pietrocarlo, iar Mailat de avocatul din oficiu Piero Piccinini.

Nicolae Romulus Mailat a sustinut tot timpul ca nu a agresat-o in niciun fel pe Giovanna Reggiani, ci doar i-a furat geanta.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*