Reţea de traficanţi de droguri, capturată de DIICOT

În urma unui flagrant, lucrătorii DIICOT au capturat 5.000 de pastile de extasy de foarte bună calitate, transmite corespondentul AMOS News.

Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate TimiÅŸoara – Compartimentul Antidrog aveau informaÅ£ii despre traficul de droguri încă din iulie a.c. Astfel au fost identificaÅ£i ca ÅŸi lideri ai reÅ£elei T.Adrian de 25 de ani, ÅŸi B.Åžtefan de 29 de ani, ambii din TimiÅŸoara. Cei doi erau singurii care aveau acces la principalele surse de aprovizionare cu droguri, aÅŸa că se deplasau des în Ungaria ÅŸi Germania, de unde se aprovizionau cu cocaină, respectiv comprimate ecstasy.

Odată introduse în ţară drogurile erau depozitate în locuinţa lui B. Simona, într-un apartament din Timişoara. Aici, drogurile erau împărţite în două părţi, o parte pentru consum, iar cealaltă pentru a fi distribuită, fiind porţionată în doze de câte 0,5 grame şi un gram. Distribuţia drogurilor se făcea către persoanele indicate de cei doi lideri. La finele lunii septembrie, şase dintre membrii reţelei au fost prinşi cu cocaina asupra lor şi au primit mandat de arestare.

Alţi doi au fost prinşi în 9 octombrie, în urma unui flagrant. Este vorba de T.Adrian de 28 de ani şi S.Albert., de 29 de ani, ambii de cetăţenie germană care au introdus în ţară şi apoi au încercat să comercializeze cantitatea de aproximativ 5.000 comprimate ecstasy, pentru suma de 40.000 euro. Întreaga cantitate de comprimate ecstasy fusese introdusă în ţară cu un autoturism înmatriculat în Germania, în interiorul căruia au fost identificate mai multe locaşe anume folosite pentru disimularea drogurilor.

Adauga un comentariu

*