O colecţie de aşa-zise dovezi că Elvis nu a murit în 1977 a fost vândută la licitaţie

O colecţie de fotografii, cărţi, înregistrări audio-video şi copii ale unor dosare FBI care par să susţină ipoteza că Elvis Presley nu a murit la 16 august 1977, au fost vândute pe site-ul de licitaţii online eBay, pentru suma de 8.300 de dolari, informează Associated Press recepţionată sâmbătă de Rompres.

Bill Beeny, fostul proprietar în vârstă de 81 de ani al acestei insolite colecÅ£ii ÅŸi-a exprimat speranÅ£a că noul proprietar va continua să încerce să demonstreze că cel supranumit regele muzicii rock’n’roll nu a murit.

Din colecţia de materiale vândute pe eBay face parte o înregistrare audio telefonică pe care se spune că poate fi auzită vocea lui Elvis Presley, înregistrare făcută la mult timp după data morţii acestuia, precum şi o serie de copii după presupuse dosare oficiale ale FBI în care se precizează că Elvis era un agent guvernamental american.

Bill Beeny, un pastor baptist care a adunat aceste materiale inedite şi a deschis un muzeu în 1990, a declarat că a decis să-şi vândă colecţia pentru că are nevoie să-şi concentreze toată energia asupra propăşirii spirituale a comunităţii religioase pe care o conduce dar şi pentru a se dedica unor acţiuni umanitare de strângere de fonduri pentru victimele războiului civil din Darfour (Sudan).

Printre obiectele inedite ale acestei colecţii se numără şi replici ale unei maşini Cadillac conduse de Elvis, dar şi ale sicriului şi ale pietrei funerare de la ceremonia funebră din 1977. Un poster realizat după faimoasa fotografie de la întâlnirea din 1970 dintre Elvis şi preşedintele Nixon, face de asemenea parte din colecţie.ROMPRES

Adauga un comentariu

*