BCR, dobânzi promoţionale, până la 31 decembrie

Banca Comercială Română va aplica dobânzi promoţionale, de 7,25 la sută pe an, până la 31 decembrie, la depozitele în lei scadente la două luni şi de 4 la sută pe an pentru depozitele în euro, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al băncii, Corneliu Cojocaru, într-un comunicat remis ROMPRES.

Dobânda este fixă pe perioada cuprinsă între momentul constituirii depozitului şi data scadenţei. Clientul poate opta pentru plata dobânzii la scadenţă sau capitalizarea automată, acesta împuternicind banca să constituie un nou depozit, pe aceeaşi perioadă de timp, la care dobânda cuvenită se adaugă depozitului iniţial.

De asemenea, tot până la 31 decembrie 2007, BCR oferă clienÅ£ilor săi depozitul la termen în lei ‘BCR Sibiu 2007’, un depozit cu maturitate de 12 luni, cu o dobândă fixă, în primul an, de 7,25 la sută, indiferent de suma cu care se constituie acesta.

BCR, membră a Grupului Erste, este o bancă universală care gestionează active de peste 16 miliarde de euro. Banca oferă întreaga gamă de produse ÅŸi servicii, având în prezent 532 de sucursale ÅŸi agenÅ£ii, în majoritatea oraÅŸelor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor o ofertă complexă de produse ÅŸi servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking ÅŸi e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit ÅŸi de debit ÅŸi are instalată cea mai mare reÅ£ea naÅ£ională de ATM – peste 1.400 ÅŸi 12.000 de POS.

Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrală şi de Est, cu peste 50.000 de angajaţi care deservesc peste 16 milioane de clienţi în mai mult de 2.700 de unităţi din 8 ţări. Grupul Erste gestiona, la 30 iunie 2007, active în valoare de 198 miliarde euro, înregistra un profit net de 566 milioane euro şi o rentabilitate pe acţiune (ROE) de 13,8 la sută.ROMPRES/

Adauga un comentariu

*