Tichete de alimente pentru pensionari

Conform H.C.L. nr. 260/2007, pensionarii din municipiul Bacău cu venituri de până la 390 lei/lună/persoană vor beneficia trimestrial de sprijin material pentru achiziţionarea de alimente de bază, constând în tichete valorice de 30 RON.

Începînd cu data de 12 noiembrie, pentru trimestrul IV al anului în curs, persoanele care îndeplinesc condiţiile prevăzute în Hotărârea Consiliului Local pot ridica aceste tichete de la Serviciul Public de Asistenţă Socială Bacău.

Fiecare beneficiar al acestui ajutor trebuie să facă dovada calităţii de pensionar şi a veniturilor personale, prin întocmirea unui dosar care să cuprindă următoarele acte :act de identitate (original şi copie), cuponul de pensie aferent lunii octombrie (original şi copie), actele doveditoare ale altor venituri, aşa cum sunt enumerate în declaraţia pe propria răspundere şi declaraţia pe proprie răspundere ce va fi completată de către titular/membru al familiei în prezenţa salariatului care primeşte actele doveditoare şi certifică valabilitatea acestora.

În cazul în care pensionarul nu se poate deplasa la sediul SPAS din motive medicale, actele doveditoare ale acestuia pot fi depuse de un membru al familiei.

Pentru a evita aglomeraţia, s-a stabilit un grafic de distribuire a tichetelor pe zile şi în ordinea alfabetică a numelor astfel :

LITERA DATA
A—————-12 noiembrie
B—————-13 ÅŸi 14 noiembrie
C—————-15 ÅŸi 16 noiembrie
D—————-19 noiembrie
E ÅŸi F————20 noiembrie
G—————-21 noiembrie
H ÅŸi I————-27 noiembrie
J,K ÅŸi L———–28 noiembrie
M—————-29 ÅŸi 30 noiembrie
N ÅŸi O————3 decembrie
P—————-4 ÅŸi 5 decembrie
R—————-6 decembrie
S—————-7 ÅŸi 10 decembrie
T—————-11 decembrie
U, V, W ÅŸi Z——12 decembrie

Adauga un comentariu

*