Sir Anthony Hopkins va juca rolul lui Alfred Hitchcock

Sir Anthony Hopkins va interpreta rolul legendarului cineast Alfred Hitchcock într-un nou film biografic despre această mare personalitate a cinematografiei americane, informează joi IMDb.com consultat de Rompres.

Hopkins a precizat că este un fan al filmelor lui Hitchcok şi se consideră actorul potrivit pentru a-l portretiza pe marele cineast.

”Eu nu mă număr printre aceia care au mers la ÅŸcoala de actorie ÅŸi au urmărit filmele lui Hitchcock din motive de programă ÅŸcolară. Eu sunt un adevărat fan al lui Hitchcock. Åžtiu totul despre filmele sale pe care le-am urmărit de nenumărate ori cu foarte multă atenÅ£ie ÅŸi interes. A fost un cineast extraordinar iar munca sa este plină de substanţă. Filmul în care voi juca are ca subiect realizarea capodoperei cinematografice ‘Psyho’ ÅŸi momentele în care maestrul Hitchcock era frământat de îndoieli cu privire la propria-i persoană. El nu a avut niciodată cu adevărat încredere în puterile sale ÅŸi nu a simÅ£it niciodată că ar avea succes. mereu s-a simÅ£it ca un perdant”, a declarat celebrul actor.

Sir Anthony Hopkins a mai declarat că în timp ce va interpreta rolul lui Alfred Hitchcock va încerca să facă abstracţie de experienţa personală pe care a avut-o cu marele regizor pe care l-a întâlnit la începutul carierei sale de actor.

„L-am întâlnit odată pe Hitchcock. Se afla într-un loc numit Ma Maison, unde am ajuns ÅŸi eu împreună cu agentul meu artistic… Tocmai fusese ridicat la rangul de cavaler al Imperiului Britanic ÅŸi din păcate arăta bolnav. Acesta a fost singurul meu contact cu Alfred Hitchcock”, a mai povestit actorul.

Adauga un comentariu

*