Serialul ”24” – printre primele victime ale grevei scenariÅŸtilo de la Hollywood

Serialul ”24” realizat de Kiefer Sutherland se numără printre primele victime ale grevei scenariÅŸtilor de la Hollywood, postul de televiziune Fox anunţând că acest serial nu va fi difuzat în următorul sezon, informează joi Associated Press recepÅ£ionată de Rompres.

Cea de-a şaptea serie a serialului de succes urma să fie difuzată începând cu luna ianuarie, dar în prezent producătorii de la televiziunea Fox nu dispun decât de o treime din cele 24 de episoade care ar fi urmat să facă parte din serie din cauza grevei scenariştilor.

‘Nu este o decizie pe care am vrut să o luăm, este o decizie pe care am fost nevoiÅ£i să o luăm”, s-a mărginit să comenteze Preston Beckman, ÅŸeful Departamentului programe al televiziunii Fox.

Majoritatea televiziunilor care prezintă astfel de seriale dispun de o rezervă de scenarii ÅŸi de episoade filmate care le permit să nu oprească brusc difuzarea, însă filmările pentru noua serie din ”24” au început cu întârziere din cauza incendiilor care au devastat o bună parte din California. ÃŽn plus, starul seriei, Kiefer Sutherland, va trebui să-ÅŸi petreacă o perioadă de timp în spatele gratiilor în luna decembrie, după ce a recidivat în infracÅ£iunea de a conduce sub influenÅ£a băuturilor alcoolice.ROMPRES

Adauga un comentariu

*