E.ON Moldova scoate peri albi onestenilor

Unul dintre cei mai mari furnizori de stres din Onesti este E.ON Moldova, care continua sa lucreze “pe salarii nemtesti, dar la calitate albaneza”, dupa cum se exprima unul dintre consumatorii nemultumiti.

Intreruperile de curent, care dateaza de ani de zile, continua si in prezent, doar ca s-au mutat prin alte zone ale orasului. Partea de sus a municipiului a mai fost ocolita in ultima vreme, insa consumatorii de la celalalt capat al orasului, cum ar fi cei de pe Calea Marasesti, au fost adusi la exasperare de foarte desele intreruperi ale energiei electrice. Apartamente, sedii de institutii sau societati comerciale au ramas fara curent electric, pe o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, iar furnizorii unor servicii precum televiziunea prin cablu sau Internetul au avut dificultati si mai mari.

Pentru ca in unele blocuri exista energie electrica, dar nu era semnal la televizor sau pe reteaua Internet, unii cetateni au sarit la furnizorii acestor servicii, crezand ca de la ei este defectiunea. Insa nu era de la ei, ci tot de la E.ON, care a lasat fara curent amplificatoarele de semnal TV sau Internet. Astfel, de amplificat s-au amplificat doar efectele produse de E.ON; degeaba au avut oamenii curent electric, daca nu au avut Internet sau semnal TV.

La judecata Consiliului Local

Nemultumiti si de faptul ca au fost tratati, ca de obicei, cu sictir de sefii locali ai E.ON, multi onesteni i-au alertat pe alesii lor in Consiliul Local. Unul dintre consilierii locali, Stefan Martin, a cerut in scris explicatii de la E.ON, iar in fata legislativului local s-a prezentat, la ultima sedinta, seful din Onesti al Centrului de relatii cu clientii, Gheorghe Costea.

Desi onestenii spun la unison ca e vorba de o situatie permanenta, ce dateaza de ani de zile, Gheorghe Costea a pronuntat, cum era de asteptat, cuvantul “defectiune”. El a balbait un raspuns, cum ca s-ar fi defectat cablul principal care porneste din statia de pe strada Ciresoaia, motiv pentru care s-ar fi aplicat o schema mai lunga de alimentare, pe traseul Piata – Ciresoaia – Mall, care a supraincarcat un element de circuit.

Vor mai fi defectiuni

“Am reparat cablul defect si am revenit la schema normala, dar asta nu inseamna ca nu vor mai aparea incidente pe viitor”, a recunoscut Costea permanentizarea situatiei.
Oamenii s-au cam saturat de motivatiile si de “schemele” celor de la E.ON, de la care solicita efectuarea tuturor investitiilor care se impun, pentru a nu mai pretinde bani multi pentru servicii de proasta calitate, asa cum se intampla acum.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. Nemtii de la EON au fost rmanizati.

Adauga un comentariu

*