Liga Campionilor: Programul meciurilor de marţi seara

Marţi se dispută primele partide din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor, un meci extrem de interesant fiind cel dintre FC Liverpool, vicecampioana Europei, şi Beşiktaş Istanbul.

După ce în tur, în Turcia, Beşiktaş s-a impus cu 2-1, producând una dintre marile surprize ale competiţiei, englezii au acum doar varianta victoriei pe teren propriu, orice alt rezultat echivalând cu eliminarea formaţiei engleze din competiţie.

Tot în Grupa A, alături de Liverpool – BeÅŸiktaÅŸ, se joacă ÅŸi meciul dintre FC Porto ÅŸi Olympique Marseille, un meci în care portughezii pornesc favoriÅ£i după 1-1 în FranÅ£a, deÅŸi Marseille este cel puÅ£in pentru moment lidera grupei.

ÃŽn Grupa B se joacă derbiul Schalke 04 – Chelsea, ultima ÅŸansă a nemÅ£ilor de a rămâne în lupta pentru calificare, dar ÅŸi meciul dintre Valencia ÅŸi Rosenborg, meci în care spaniolii vor să-ÅŸi ia revanÅŸa după ce au pierdut surprinzător cu 2-0 în Norvegia.

În Grupa C, Real Madrid merge în Grecia, pentru a juca în infernul de pe terenul celor de la Olympiakos Pireu, în timp ce Lazio Roma şi Werder Bremen îşi dispută ultima şansă de a rămâne în lupta pentru calificare, cine pierde urmând să mai rămână cu visul de a ajunge în Cupa UEFA.

După 1-4 în tur, pe San Siro, Mircea Lucescu vrea să-şi ia revanşa în faţa lui Carlo Ancelotti în returul dintre Şahtior Doneţk şi AC Milan. Tot în Grupa D se va disputa şi partida dintre Celtic Glasgow şi Benfica Lisabona.

Toate cele opt partide de marţi seara încep de la aceeaşi oră, 21.45.

Adauga un comentariu

*