Sinucideri în serie la spitalul de urgenţă din Galaţi

În numai trei zile, doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi s-au sinucis, arucându-se pe ferestrele saloanelor unde erau internaţi, transmite corespondentul AMOS News.

După ce vineri, un pacient al spitalului din Galaţi s-a aruncat de la etajul V al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, duminică dimineaţă s-a înregistrat un nou caz similar.

În jurul orei 8.30, un bărbat de 25 de ani, care la rândul său se afla internat în unitatea spitalicească din Galaţi, s-a aruncat în gol de la etajul patru al clădirii spitalului. Sinucigaşul nu a murit pe loc, iar medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe au încercat, fără succes, preţ de câteva minute salvarea sa.

Bărbatul era de profesie marinar şi în cursul ultimului voiaj suferise un accident de muncă, în urma căruia a fost internat într-un spital din Dubai unde a şi fost operat.

Ajuns în ţară, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit, acesta fiind internat Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi, unde din nou a fost operat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, Dumitru Iştfan, spune că starea de sănătate a pacientului respectiv se ameliora şi că nu ar fi avut motive să recurgă la gestul extrem.

“Tânărul a fost internat cu diagnosticul fistulă perineală. E greu de explicat gestul lui, cu atât mai mult cu cât după operaţie, evoluţia stării de sănătate era optimistă”, a declarat dr. Iştfan.

Adauga un comentariu

*