Mardare Catalin: Un european in toata firea

Semnificatia votului pentru Parlamentul European este ridiculizata de jocurile meschine de orgolii prostesti ale celor doua Palate: Cotroceni si Victoriei. Ale figurilor emblematice din turnurile celor doua institutii: Basecu si Tariceanu.

Pe 25 ale lui noiembrie as fi vrut sa merg la votare cu mandria de a fi membru al Uniunii Europene. Sa traiesc sentimentul primului vot intr-o comunitate pentru care s-a varsat sange in 1989. Nu va fi sa fie.

Mizeria Palatelor va priva orice votant de acest privilegiu. Gaselnita Marinarului cu Uninominalul, pe care nu vrea decat sa-l ingroape stiind foarte bine ca 9 milioane de votanti nu vor veni la urne iar PD-ul sau este dezavantajat de acest sistem, reprezinta doar legitimitatea prezentei presedintelui in campania electorala. Gest care descalifica calitatea de europeni pe care am dobandit-o la 1 ianuarie.

Gest care ne trimite in lumea a treia, unde un pseudo-dictator ii considera oricand pe cei pe care ii conduce o gloata de imbecili. Romanii cu drept de vot sunt astazi imbecilii lui Basescu pentru ca, in viziunea locatarului de laCotroceni, ei nu realizeaza golaneala.

E drept ca s-ar putea sa aiba o mare surpriza. Si el, si Udrea, si Boc.

PS: De Catalin Mardare nu am scris niciun rand. Titlul de editorial consider ca e de ajuns.

Dorian POCOVNICU

Adauga un comentariu

*