Năstase: Românii din Italia trebuie aduşi în ţară

Fostul premier, deputatul Adrian Năstase, consideră că singura modalitate de „a absorbi” ÅŸocul provocat de infracÅ£inea comisă de romul de origine română Nicolae Romulus Mailat, ar fi aducerea în Å£ară a cât mai multor români.

Năstase s-a arătat conştient şi de faptul că acest demers de aducere în ţară a românilor va provoca pierderi economice mari şi că, de asemenea, vor fi efecte în ceea ce priveşte creşterea criminalităţii în România .

„După părerea mea, singura modalitate este de a absorbi ÅŸocul, de a aduce acasă pe cei care sunt acolo, cât mai mulÅ£i. Pierderile economice vor fi mari, vor fi efecte în ceea ce priveÅŸte creÅŸterea criminalităţii în România”, a opinat acesta.

Social democratul a precizat că este nevoie de un grup de lucru, „o celulă de criză la nivelul guvernului care să vadă aceste lucruri”.

„La nivelul opiniei publice din Italia, răul a fost făcut ÅŸi va dura foarte mult până vom reuÅŸi să-i convingem din nou că lucrurile sunt în ordine”, a adăugat acesta.

Comentarii

  1. ESTE JENANT PENTRU NASTASE CA MAI SCOATE NASUL DIN GAOZ. TU VORBESTI BA ??/DA CE LE-AI DAT TU IN TARA CA SA-I FACI SA RAMANA. LE-AI DAT PATRONI CARE-I PLATEA PTR 10 ORE DE MUNCA CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE. HUSI ZBURATOARE….

Adauga un comentariu

*