Directorul de la CFR Călători Iaşi a fost schimbat

Constantin Axinia, directorul CFR Călători Iaşi a fost schimbat cu un fost membru PSD, Dumitru Anchidin, cel care a mai ocupat această funcţie pe vremea guvernării PSD, transmite corespondentul AMOS News.

În cursul zile de astăzi, directorul CFR Călători, Constantin Axinia, membru PD a fost înlocuit cu fostul membru PSD şi fost director pe vremea guvernării PSD, Dumitru Anchidin. Înlocuirea lui Axinia a fost făcută în condiţiile în care acesta se află în concediu medical, având probleme de sănătate.

” Am fost sunat astăzi ÅŸi mi s-a adus la cunoÅŸtinţă că atribuÅ£iile mele au fost preluate de domnul Anchidin. Am să rămân în concediu medical pentru a-mi rezolva problemele de sănătate după care mă voi întoarce la birou pe funcÅ£ia mea pentru că nu pot să accept să mă întorc ca un simplu angajat al CFR. Faptul că l-au numit pe Anchidin în locul meu demonstrează trocul făcut între PNL ÅŸi PSD. Senatorul Solcanu a votat împotriva moÅ£iunii de cenzură pentru a mai câştiga niÅŸte instituÅ£ii ÅŸi una dintre ele este aceasta pe care o conduc eu. Iată că s-a ajuns ca liberalii să pună la conducere un individ care a fost dat afară tot de ei” a declarat pentru AMOS News, Constantin Axinia.

Dumitru Anchidin a declarat că nu ştie de faptul că cererea a fost aprobată.

” Am făcut cerere pentru că pregătirea mea este pentru acest post . Am mai fost la conducerea CFR Călători ÅŸi nu văd care e problema dacă o conduc din nou” a declarat iritat, Dumitru Anchidin.

Reamintim că democratul Constantin Axinia a ocupat funcţia de Director General al Companiei Naţionale de Căi Ferate Române din august 2006 până în aprilie 2007, când a fost schimbat din funcţie de ministrul Transporturilor Ludovic Orban.

Adauga un comentariu

*