Diamant de 150.000 de euro – expus in decembrie in Romania

In perioada 6-9 decembrie 2007, la Romexpo, intr-o galerie special amenajata in mijlocul Pavilionului Central, va avea loc targul brandurilor de lux, sub numele Luxury Show. La acest targ, creatoarea Oana Mizil va expune un set de bijuterii cu pietre pretioase, iar Oana Ceciu, singurul specialist roman in pietre pretioase certificat de International Gemological Institute, va aduce un diamant de peste 150.000 de euro.

La conferinta de presa care a avut loc vineri, 2 noiembrie, creatoarea Oana Mizil a prezentat o parte din bijuteriile ce vor fi expuse la Luxury Show, dar si o colectie speciala numita „Voiajorul”.

„Este o colectie pe care am creat-o pentru o printesa araba” a spus creatoarea. Bijuteriile create de Oana Mizil, fiica fostului ministru comunist Paul Niculescu Mizil – si expuse la acest targ au o valoare de aproximativ 6 milioane de euro.

In cadrul aceasi expozitii, compania Royal Diamonds va prezenta in exclusivitate noua colectia Heidi Klum, motivul colectiei fiind trifoiul cu patru foi.

Gemologul Oana Ceciu a spus ca afacerile cu diamante sunt printre cele mai sigure si cele mai profitabile.

Sectorul bijuteriilor devine din ce in ce mai important in Romania. LVMH, Gucci Group sau Richemont sunt marci care iau in calcul Romania ca fiind o piata potentiala.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*