Se colecteaza deseurile electronice

Campania naţională de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, iniţiată de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile cu sprijinul autorităţilor locale, se va desfăşura şi în municipiul Bacău în data de 3 noiembrie, între orele 09.00 – 14.00.

Primăria Municipiului Bacău, prin Direcţia Servicii Publice, împreună cu Poliţia Primăriei şi cu operatorul local de salubritate, SOMA, va efectua colectarea de DEEE cu 6 mijloace de transport pe următoarele trasee: Cartier Bistriţa Lac, Cartier Ştefan cel Mare, Cartier Neagoe-Vodă (Banca Naţională), artera principală Mărăşeşti (de la Tic-Tac) – Republicii, Calea Romanului şi Calea Bârladului.

Campania oferă fiecărui cetăţean ocazia să depună în faţa locuinţei (la strada principală) sau pe platformele de deşeuri echipamentele electrice şi electronice stricate sau care nu le mai sunt necesare, eliberând astfel spaţiile de locuit de lucruri nefolositoare.

În cursul săptămânii depozitarea acestor tipuri de deşeuri se poate face în cele 2 depozite din municipiul Bacău, amenajate în acest scop: depozitul de la Rampa „Nicolae Bălcescu” şi depozitul din PT9 de pe str. Castanilor.

Adauga un comentariu

*