George W. Bush urmaş al lui Vlad Ţepeş?

Este George W. Bush unul dintre urmaşii lui Vlad Ţepeş? În urma prezentării informaţiei că preşedintele american este văr îndepărtat cu Barack Obama (senatorul democrat de Illinois), cotidianul New York Post s-a gândit să identifice şi pe ceilalţi membri îndepărtaţi ai familiei lui George W. Bush.

Astfel, ziariştii newyorkezi au constatat că majoritatea strămoşilor lui George W. Bush au sosit în America în perioada colonială, iar prin ei, la fel ca alte zeci de mii de americani, actualul preşedinte american este înrudit cu mulţi dintre foştii preşedinţi americani, la fel ca şi Dick Cheney şi John Kerry.

Surprinzătoare a fost descoperirea făcută de ziariÅŸti că George W. Bush ar fi înrudit ÅŸi cu Vlad Å¢epeÅŸ, voievodul român cunoscut peste hotare mai ales datorită romanului ”Dracula” semnat de Bram Stoker în 1897. Desigur că majoritatea criticilor liderului de la Casa Albă se vor grăbi să găsească o sumedenie de asemănări între George W. Bush ÅŸi imaginea domnitorului român considerat un despot însetat de sânge care ÅŸi-a condus supuÅŸii apelând la tortură ÅŸi crimă împotriva tuturor celor care i se opuneau, dar a ÅŸtiut ÅŸi să-i apere de pericolul invaziei otomane.

De altfel postul de televiziune CNN anunÅ£a încă din perioada alegerilor pentru preÅŸedinÅ£ia Americii din 2004 că ‘Bush este o rudă mai apropiată a lui Dracula decât contracandidatul său John Kerry, actualul preÅŸedinte american fiind unul dintre urmaÅŸii de peste 32 de generaÅ£ii ai domnitorului român, în timp ce John Kerry ar trebui să se întoarcă 34 de generaÅ£ii în arborele său genealogic pentru a ajunge la acelaÅŸi domnitor”.

Conform aceluiaşi bizar arbore genealogic prezidenţial construit de jurnaliştii de la New york Post, George W. Bush mai este înrudit cu Marilyn Monroe, Brad Pitt şi proprietarul PlayBoy, Hugh Hefner, dar şi cu Madonna, Celine Dion şi Tom Hanks.ROMPRES

Adauga un comentariu

*