«Ziua Pensionarilor », pe Insula de Agrement, în 4 octombrie

A XI-a ediţie a Festivalului „Zilele Bacăului” va debuta în acest an pe data de 4 octombrie, cu Ziua Pensionarilor, acţiune organizată în colaborare cu asociaţiile de pensionari din Bacău.

Astfel, joi, 4 octombrie 2007, la Insula de Agrement va avea loc un spectacol organizat special pentru pensionarii băcăuani, spectacol susţinut de artişti de marcă precum : Alexandru Arsinel, Alexandru Jula, Alexandru Jidveianu, Aurel Moldoveanu, Vasilica şi Cristi Năstase. Pentru ca şi pensionarii, persoane cu venituri reduse, să se bucure de produsele specifice toamnei, organizatorii au primit acceptul comercianţilor de pe Insula de Agrement ca aceştia să comercializeze produse alimentare de sezon fără adaos comercial. “Continuăm în acest fel tradiţia pe care am început-o anul trecut cu Balul Pensionarilor, a declarat primarul Bacăului, Romeo Stavarache. Pentru ca şi mai mulţi pensionari să se poată bucura de acest spectacol, am ales Insula de Agrement ca loc de desfăşurare şi, începând cu ora 15.00, îi aşteptăm pentru câteva ore de relaxare şi voie bună”.

Municipalitatea băcăuană a organizat şi anul trecut o acţiune similară, la Sala de Atletism, acţiune la care au participat aproximativ 2.000 de pensionari. Faţă de anul trecut, Primăria Bacău le-a pregătit pensionarilor mai multe surprize, cea mai importantă dintre ele fiind preţurile accesibile pe care aceştia le vor descoperi joi, 4 octombrie, pe Insula de Agrement.

Adauga un comentariu

*