Ionel Ganea a fost suspendat pentru 22 de etape!

Comisia de Disciplina a FRF a decis suspendarea pentru 22 de etape a atacantului lui Poli Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, plus plata unei amenzi de 14.000 de lei pentru agresarea asistentului Dorin Mudura, la partida cu Rapid, incheiata cu scorul de 1-1, din etapa a cincea.

Judecarea cazului a inceput miercuri si s-a incheiat abia vineri. In prima sedinta, Comisia a decis amanarea verdictului pentru a da dreptul apararii jucatorului sa aduca noi dovezi in favoarea acestuia.

In sedinta de joi, desfasurata pe parcursul a peste cinci ore, au fost audiati Ionel Ganea si martorul sau, Dan Alexa, coleg la Poli Timisoara, precum si arbitrii intalnirii, centralul Stefan Erdei si asistentul Dorin Mudura.

In minutul 70 al intalnirii dintre Poli si Rapid, asistentul Mudura a semnalizat un fault al lui Ganea asupra giulesteanului Sapunaru, iar arbitrul central a decis acordarea unui cartonas galben pentru Ganea, al doilea in jocul respectiv, urmat de cel rosu. Furios, Ganea l-a agresat pe asistent incercand sa-l tranteasca la pamant.

Atacantul a fost oprit cu greu de patru coechipieri si a ajuns la vestiare, dar dupa cinci minute a vrut sa revina pe gazon, fiind impiedicat de fortele de ordine.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*