Monica Columbeanu tot nu ştie să înoate

În urmă cu mai bine de două luni, Irinel Columbeanu a decis să-şi înveţe fiica să înoate. În această ordine de idei, miliardarul din Izvorani a angajat un specialist. Profitând de lecţille luate de micuţa Irina, Moni s-a hotărât şi ea să înveţe „arta” înotului.

monica-gabor-columbeanu.jpgSă fie oare profesorul vinovat sau poate eleva, nu se ştie. Cert este că băcăuanca, deşi are 20 de ani, nu a reuşit să îşi învingă frica de apă, în ciuda eforturilor temerare ale antrenorului. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre Irina. Micuţa moştenitoare a lui Iri, la doar şapte luni, a asimilat foarte bine cunoştinţele dobândite, dovedindu-se o bună elevă şi învâţând într-un timp foarte scurt mai toate „tainele” înotului. „Irinei îi place foarte mult în apă. Se bucură de fiecare dată când intrăm. Şi acasă, la piscină, tot la fel, se bălăceşte minute în şir. Deşi la început a plâns puţin, acum se descurcă de minune la lecţiile de înot. Şi antrenorul e foarte mulţumit de felul în care a evoluat”, a declarat Moni pentru cotidianul Click.

10.000 de euro! Atât a scos magnatul Columbeanu din generosul său portofel pentru a-ÅŸi învăţa „fetele” să înoate. Un onorariu de-a dreptul impresionant, dar nu de ajuns în comparaÅ£ie cu stâgănciile ÅŸi cu fobiile lui Moni. La baza fricii băcăuancei ar sta un episod mai puÅ£in plăcut, petrecut în urmă cu mai mulÅ£i ani. „Când eram mai mică, am fost la un pas de a mă îneca. Din fericire, am scăpat cu bine, dar nici acum, după ani buni, nu am reuÅŸit să-mi înving teama de apă”, a Å£inut să precizeze, încă marcată de eveniment, fosta domniÅŸoară Gabor. Din fericire pentru Iri, Moni a scăpat atunci basma curată, devenind doamna care este astăzi. Doamna Columbeanu, evident…

Antena 3

Adauga un comentariu

*