“Festivalul Verii” le-a adus onestenilor surprize placute

Onestenii au fost luati prin surprindere de amploarea editiei din acest an a “Festivalului Verii”, manifestare organizata de Primaria Onesti, pe durata a 3 zile.

Desi primarul Emil Lemnaru a subliniat de mai multe ori ca participantii vor avea parte de multe surprize placute, mai nimeni nu crezut acest lucru, mai ales datorita faptului ca au fost tinute secrete numele artistilor ce urmau sa evolueze pe scena festivalului. Cea mai placuta supriza a fost prezenta la Onesti a trupei Iris, care a sustinut un concert cu un repertoriu foarte divers, incluzand atat piese cunoscute, mai vechi, cat si melodii noi, chiar in prima auditie. In afara de Iris, pe scena festivalului au mai evoluat trupele Etno si Heaven, Ansamblul Busuiocul din Bacau, solistii vocali Romeo Ifrim si Lica Chitcan, precum si interpreti de la scolile de muzica din Onesti, cum ar fi cea condusa de maestrul Eugen Bertea sau cea care functioneaza in cadrul Casei de Cultura. In premiera, a fost organizat si un foc de artificii, similar cu cel de la Revelion.

Oferta bogata

In afara de programul artistic, onestenii au beneficiat si de alte oportunitati de distractii, inclusiv pentru copii. Numarul mare de societati comerciale prezente la festival le-a oferit onestenilor posibilitatea de a alege produse dintr-o gama larga, cele mai cautate fiind, ca de obicei, preparatele culinare, in special micii, si bauturile alcoolice, mai ales berea.

A iesit bine

Reprezentantii municipalitatii onestene au apreciat ca festivalul a fost unul reusit, pe masura cerintelor venite partea locuitorilor orasului. “A fost unul dintre cele mai bune festivaluri de pana acum – ne-a declarat primarul Emil Lemnaru. A iesit foarte bine, mai ales ca am avut noroc si de vreme frumoasa, pana aproape de final. Datorita contractelor de sponsorizare si, intr-o masura mai mica, taxelor percepute de la firmele participante, am putut sa organizam o manifestare reusita, cu chetuieli minime. Costurile au fost sub nivelul cheltuielilor estimate si incomparabil mai mici decat in cazul altor orase care au organizat manifestari similare”.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. A fost un festival pe cinste.Dar de ce sa ne confruntam cu „A FOST” vor mai fi!Si noi artisti Casei de Cultura Onesti dorim sa facem cat mai curand un spectacol destul de complex in casa de Cultura! Dar inca nu avem destula publicitate si cine stie poate o sponsorizare niciodata nu e rea venita! Mai multe detalii id mess: mmeduzza sau mail: mmeduzza@yahoo.com O zi buna!

Adauga un comentariu

*