Fotbal: Gică Hagi nu renunţă la Steaua

Antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gică Hagi, a anunţat marţi că nu renunţa la actuala sa colaborare şi a cerut ca toţi cei ce reprezintă clubul să se unească pentru a forma un grup unit şi puternic.

Hagi s-a declarat uşor nemulţumit de reproşurile aduse de patronul Gigi Becali însă a ţinut să precizeze că nu i-a promis nimic acestuia în ceea ce-l priveşte pe Mirel Rădoi şi că el nu îşi permite să vorbească despre cei aflaţi mai sus pe scara ierarhică a clubului.

În schimb, Hagi a anunţat că speră ca toţi cei ce reprezintă clubul din Bulevardul Ghencea să se unească şi să creeze un grup unit şi puternic prin care Steaua să aibe rezultatele dorite şi să fie un exemplu pozitiv pentru celelalte echipe.

Tehnicianul vicecampioanei a anunţat că atât conducerea tehnică a echipei cât şi jucătorii vor intra în silenzio stampa cel puţin până după meciul cu Bate Borisov şi că vor avea loc numai întâlniri oficiale cu presa în care se va discuta doar despre partidele ce urmează.

În ceea ce priveşte aşezarea echipei, Hagi a afirmat că se bazează mult pe Mirel Rădoi însă că nu ştie sigur pe ce fost va fi folosit acesta în continuare, Hagi spunând şi că din această cauză a dorit un lot numeroase pentru a avea mai multe variante pe fiecare post, iar jucătorii trebuie să înţeleagă şi să accepte chiar şi să stea pe bancă sau să nu prindă lotul de 18.

Cât despre programul ulterior al echipei, Hagi a anunţat că Steaua trebuie să rămână o echipă disciplinată şi serioasă, iar cel mai important meci este cel cu Bate Borisov, un ultim obstacol nu foarte uşor de trecut înainte de grupele Ligii Campionilor.

Amos News

Adauga un comentariu

*