Dorinel Munteanu convocat din nou!

În lotul convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu Turcia, de miercuri, de la Bucureşti, se află şi veteranul Dorinel Munteanu, recordmanul selecţiilor la echipa naţională, cu 131 de partide.

Munteanu (39 ani), jucător-antrenor la FC Vaslui, nu a mai evoluat la naţională de exact un an de zile, de la meciul dintre România şi Cipru (2-0), disputat la Constanţa pe 16 august 2006.

În lotul anunţat de Piţurcă se mai află rapidiştii Marius Constantin, Costin Lazăr, dar şi timişoreanul Gigel Bucur.

Iată care sunt jucătorii convocaÅ£i pentru jocul amical contra Turciei, programat miercuri 22 august, de la ora 21,00, pe stadionul ”NaÅ£ional-Lia Manoliu’ din BucureÅŸti:

portari: Bogdan Lobonţ (FC Dinamo Bucureşti) şi Marius Popa (Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara);

fundaşi: Petre Marin, Dorin Goian (ambii Steaua Bucureşti), Marius Constantin (Rapid Bucureşti), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Ştefan Radu (Dinamo Bucureşti), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk);

mijlocaşi: Florentin Petre (ŢSKA Sofia), Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă, Nicolae Dică (toţi Steaua Bucureşti), Paul Codrea (AC Siena), Costin Lazăr (Rapid Bucureşti), Dorinel Munteanu (FC Vaslui), Adrian Cristea (FC Dinamo Bucureşti);

atacanţi: Adrian Mutu (Fiorentina), Gheorghe Bucur (Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Ionuţ Mazilu (FC Rapid Bucureşti).

Reunirea este programată pentru luni 20 august, ora 12,00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. De la ora 11,30, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă, în sala de protocol din incinta stadionului de la Mogoşoaia.

Accesul presei va fi permis la ora 11,15, fiecare unitate mass-media putând fi reprezentată, pentru a evita aglomeraţia şi în condiţiile în care activitatea de presă se va desfăşura exclusiv în sala amintită, de câte un reporter şi un fotoreporter (respectiv, cameraman, în cazul posturilor de televiziune) sau de câte un reporter (cazul posturilor de radio şi al ziarelor care nu vor delega vreun fotoreporter).

Între orele 12,00-13,00, în aceeaşi sală, vor răspunde întrebărilor presei câţiva jucători convocaţi pentru amicalul cu Turcia. La ora 13,00, prima parte a activităţii de presă se va încheia. Pentru antrenamentul deschis de la ora 19.00, accesul presei va fi permis la ora 18.45. Nu vor fi acordate interviuri cu ocazia acestei şedinţe de pregătire.

Marţi 21 august, de la ora 11,00, tot la Mogoşoaia, va avea loc ultimul antrenament premergător partidei, doar ultimele 15 minute ale acestuia fiind deschise presei. După încheierea antrenamentului, câţiva fotbalişti, care nu vor fi prezenţi la întâlnirea cu presa de luni, vor răspunde întrebărilor ziariştilor în aceeaşi sală de protocol. ROMPRES

Adauga un comentariu

*