O prostituata a pozat goala pe tronul familiei regale din Danemarca

In Danemarca, paza regala este in alerta dupa ce o revista a publicat o serie de fotografii socante cu o prostituata care sta dezbracata pe tronurile Reginei Margrethe a II-a si a sotului ei, Printul Henrik.Chiar si in Scandinavia, unde atitudinea fata de nuditate este relaxata, fotografiile au starnit indignare la insultarea familiei regale, noteaza ziarul Sunday Times.

Autoritatile au anuntat ca cele sapte fotografii ar putea fi trucate pe calculator, iar toata povestea sa fie doar o farsa. Aceasta varianta este mai plauzibila decat o intrare prin efractie in Palatul Christiansborg din centrul capitalei Copenhaga.

Tabloidul Se og Hor,

care a publicat imaginile sub titlul „Porno pe tron”, a relatat ca a verificat daca imaginile sunt reale, inaite de a le tipari. Ziaristii nu au numit prostituata, insa au declarat ca aceasta are varsta de 43 de ani si ca si-a facut singura pozele cu o camera automata.

Ei au precizat ca mai poseda alte 22 de fotografii scandaloase, unele urmand a fi publicate saptamana urmatoare.

„Este foarte jignitor si reprezinta un abuz asupra valorilor pe care le pretuim. Consider ca intamplarea este un act provocator asupra societatii noastre”, a declarat Jens Greve, directorul palatului.

Regina locuieste in Palatul Amalienborg din Copenhaga, in mod traditional locuinta de iarna a acesteia, si se pare ca nu se afla in Palatul Christiansborg atunci cand fotografiile ar fi fost facute.

„Atunci cand familia regala locuieste in palat sunt luate mai multe masuri de siguranta. Este o situatie diferita atunci”, a adaugat Greve.

Prostituata s-a pozat in Camera Tronului, una dintre camerele de receptie ale castelului, care este deschisa publicului pentru vizite, dar care este folosita si pentru evenimentele ceremoniale si de stat.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*