Noi dovezi in cazul lui Lindsay Lohan

O noua caseta audio si alte detalii legate de cazul intrecerii cu masini in care a fost implicata actrita americanca, scot la iveala o femeie strigand dupa ajutor si un martor, care sustine ca Lindsay se credea invincibila in fata legii, informeaza Reuters.

lindsay-lohan-76.jpgJoi seara, o inregistrare a unui apel facut la 911 de catre femeia urmarita de Lohan, desluseste un pic situtaia neclara de pana acum. Politia spune ca aceasta femeie este mama asistentei personale a vedetei.

„Eram pe cale sa parcam masina. Veneam acasa si, dintr-o data, a aparut un jeep imens. Un domn a sarit din masina si, o doamne, ne urmaresc”. Aceasta este o parte din conversatia femeii cu operatorul de la 911. In scurt timp, femeia a devenit isterica si cuvintele ei, din ce in ce mai greu de inteles, din cauza strigatelor. La un moment dat se aude „Doamne, ce face?”

Lindsay a fost arestata joi pentru conducere sub influenta alcoolului si posesie de droguri, dupa ce a fost implicata intr-o urmarire de masini, in apropiere de Los Angeles. Politia a retinut-o pe actrita intr-o parcare. Ea se afla la volanul masinii si mai avea doi pasageri pe banacheta din spate.

„N-am cum sa patesc ceva. Sunt o celebritate”, se pare ca spunea Lohan in acea seara. Cel putin asa sustine unul dintre colegii ei de masina. Acelasi pasager a mai spus ca Lindsay a mintit politia ca nu ea conducea masina, ci „baiatul cel negru”, referindu-se la celalalt ocupant al banchetei din spate. Este inca neclar daca cei doi erau prieteni de-ai vedetei sau doar niste doritori sa participe la o intrecere cu masini.

Adauga un comentariu

*