Steaua-Ceahlaul 2-1. Final tensionat cu trei eliminari

Gheorghe Hagi a debutat cu dreptul pe banca Stelei care a reusit o victorie la limita dupa ce a fost condusa din minutul 13, cand Vranjkovic a transformat un penalti. Dubla lui Nicolae Dica a adus linistea in tabara stelista inaintea primei manse a partidei cu Zaglebie Lubin, din Liga Campionilor. In finalul jocului, Rusmir, Vranjkovic si Neaga au fost eliminati.

Partida s-a disputat cu portile inchise pentru spectatori, Steaua avand de ispasit o ultima etapa de suspedare, dintre cele trei primite in incheierea campionatului trecut.

Minutul 13: Rusmir evita jocul la ofsaid al apararii steliste, scapa singur cu Cernea si incearca sa-l dribleze iar portarul bucurestenilor il faulteaza in suprafata de pedeapsa. Lovitura de la 11 metri este executata de Vojislav Vranjkovic care trimite in coltul opus celui in care s-a aruncat Cernea.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a parasit arena din Ghencea imediat dupa gol. „Nu stau sa vad cum Steaua e condusa acasa de Ceahlaul. Am dat milioane pe jucatori. Sunt suparat. Stiu foarte bine pe cine sunt suparat”, a spus Becali.

Centralul partidei, Sebastian Coltescu acorda al doilea penalti in doua minute, dupa un duel aerian intre Lucian Goian si Banel Nicolita. Contactul dintre cei doi jucatori a avut loc in afara careului mare, dar asistentul Catalin Savu a mutat faza in suprafata de pedeapsa. Nicolae Dica a marcat in ciuda opozitiei lui Catalin Multescu care a atins balonul in drumul lui spre poarta.

Tot Nicolae Dica a adus echipa lui Gheorghe Hagi in avantaj in minutul 63 cu o lovitura de cap de la 9 metri. Decarul Stelei a ramas complet liber in careul mare al Ceahlaului, la o lovitura de colt executata de Nicolita, si a trimis mingea in plasa laterala a portii lui Multescu, facand plonjonul acestuia inutil.

Pe langa cele doua goluri, Dica a trimis de doua ori mingea in barele portii lui Multescu. Mai intai in prima repriza a lovit transversala din voleu, apoi in mitanul secund a trimis in stalpul stang o lovitura libera de la 20 de metri.

Primul cartonas rosu al sezonului este vazut de nemteanul Dejan Rusmir in minutul 80. Rusmir a fost eliminat pentru o lovitura cu cotul, intr-un duel cu fundasul stelist Dorin Goian.

In prelungirile partidei, Coltescu mai arata inca doua cartonase rosii. Mai intai Rica Neaga este eliminat pentru o reactie violenta dupa un fault asupra sa, apoi si Vojislav Vranjkovic este trimis mai devreme la cabine, pentru un fault dur, cu talpa inainte.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*