BILLA, amendata cu 60 de milioane

Inspectorii de la ISS Bacau au descins intr-un control care a vizat respectarea normelor igienico-sanitare. Unele probleme au fost atat de grave incat a fost nevoie de amenzi pentru a sanctiona vinovatii.

Ultimul control efectuat de reprezentantii Inspectiei Sanitare de Stat Bacau a scos la iveala o serie de nereguli la supermarketul Billa.

Astfel, inspectorii au constatat ca aceasta unitate de alimentatie publica nu asigura depozitarea si pastrarea alimentelor in conditii care sa previna modificarile proprietatilor nutritive, organoleptice si fizico-chimice, precum si contaminarea microbiana. Nerespectarea in totalitate a normelor igienico-sanitare s-a lasat cu o amenda de 6.000 lei pentru administratia Billa.

Inspectorii au aplicat sanctiuni mai multor agenti economici care au fost controlati si depistati in neregula. Astfel, tot cu 6.000 lei au fost amendate societatile Vraciu Impex Bacau si GTC Dofteana, care aveau la vanzare produse expirate. Au mai primt sanctiuni in cuantum de 3.000 lei Karga Com Onesti, Exim Mondi Bacau, Burgas Com Onesti, Roger SRL Targu-Ocna

Adauga un comentariu

*