Reprezentantul Tarom la Frankfurt va fi demis după finalizarea anchetei Poliţiei

Fostul reprezentant al Tarom pe aeroportul din Frankfurt, Dorin Covrig, dat dispărut în luna iunie, a fost suspendat din funcţie. Compania aşteaptă un raport din partea Poliţiei Române cu privire la situaţia anchetei în acest caz pentru a-i desface contractul de muncă.

„Nemaiavând datorii faţă de Tarom, din punctul nostru de vedere, nu mai este sub atenÅ£ia noastră, el având contractul de muncă suspendat în prezent, conform legii. ÃŽn urma unei posibile adrese oficiale către Tarom din partea Inspectoratului General al PoliÅ£ie Române, prin care să ne comunice faptul că el a fost într-adevăr găsit, identificat ÅŸi că ancheta e încheiată, acestuia i se va desface contractul de muncă, dat fiind faptul că are deja trei absenÅ£e nemotivate de la locul de muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor.

Dorin Alexandru Covrig a fost dat dispărut în data de 11 iunie, având în acel moment asupra sa suma de 2.105 euro din vânzările de bilete la o cursă Tarom pe ruta Frankfurt-Bucureşti. Ulterior, compania a anunţat că datoria a fost achitată de familia lui Covrig.

Poliţia română nu a înregistrat vreo plângere referitoare la Covrig, iar Tarom nu a anunţat că a fost păgubită de reprezentantul lor, astfel că împotriva acestuia nu a fost declanşată, în România, vreo anchetă judiciară.

Dorin Covrig lucra la Tarom din 1998 şi fusese detaşat provizoriu, pentru o lună, pe aeroportul german, în funcţia de şef de escală. Detaşarea acestuia a expirat pe 19 iunie. Anterior, Covrig a ocupat funcţia de şef de tură la biroul check-in de pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Covrig a dispărut în 9 iunie, după ce ar fi cheltuit banii companiei la jocuri de noroc, sumă ce a fost achitată de familie, spun surse oficiale. La sfârşitul săptămânii trecute, Covrig a fost legitimat de poliţişti din Amsterdam, care l-au găsit dormind pe o bancă. În scurt timp, el a ajuns în România, după intervenţia familiei.

Adauga un comentariu

*