Base a facut chef intr-un club din capitala

După ce l-au făcut câştigător în patru campanii electorale, Traian Băsescu nu a putut refuza invitaţia la aniversarea firmei care se ocupă de imaginea sa. El a rămas până aproape de miezul nopţii la petrecerea care a avut loc într-un club din Capitală. Preşedintele a participat la aniversarea firmei de publicitate care i-a pregătit campania electorală.

La câteva ore după ce a plecat de la Ambasada americană, Traian Băsescu şi-a făcut apariţia într-un club din Capitală, în ţinută sport, degajat şi cu zâmbetul pe buze. Preşedintele s-a simţit în largul său printre invitaţi.

Åžeful statului ÅŸi-a amintit de clipele pe care le-a petrecut în timpul campaniilor electorale. Åži i-a mulÅ£umit echipei care a fost mereu în spatele său. ,,Am făcut împreună patru campanii. De multe ori mi s-a părut că ceilalÅ£i contracandidaÅ£i aveau o prezenţă apăsătoare în oraÅŸ, cel puÅ£in în 2000 când a fost îngrozitor. Cred că de multe ori aÅ£i inovat pe pielea mea ÅŸi mie mi-a plăcut că aÅ£i făcut experienÅ£e… pe mine, ceea ce făcea atractivă campania noastră ÅŸi avea un impact mult mai mare. Am avut înÅ£elepciunea să am încredere în imaginaÅ£ia echipei”, a spus Băsescu.

La petrecere a fost invitat şi primarul general al Capitalei, Adriean Videanu. Preşedintele s-a întreţinut ceva timp cu acesta după care, spre miezul nopţii, s-a retras.

Antena 3

Adauga un comentariu

*