Udrea dezbracata, motiv de scandal intre ziare

Sedinta foto a Elenei Udrea pe malul marii cu reporterii ziarului „Libertatea“ a stirnit minia ziarului „Cancan“, care o acuza ca a aranjat cu cei de la „Libertatea“ sa vina s-o imortalizeze in costum de baie.Cele doua tabloide au publicat ieri concomitent fotografii cu Elena Udrea in costum de baie roz pe plaja la Mamaia, alaturi de sotul sau, Dorin Cocos, si de fiul acestuia, Alin.

Adrian Artene, redactor-sef al ziarului „Cancan“, care avea si el o echipa de paparazzi detasata la fata locului, spune ca acestia s-au sesizat cind au vazut-o pe Elena Udrea ca intra in apa zimbitoare, sub o ploaie de blituri.

„Ne-am zis: ia uite cit se chinuieste o femeie sa-si faca imagine, ca nu mai intrase pina atunci absolut deloc, dar pentru «Libertatea» a intrat!“.

Dupa ce au terminat sedinta foto, reporterii de la „Libertatea“ au fost opriti de catre un reprezentant al Administratei Plajelor, care le-a spus sa nu mai faca fotografii pe plaja, ca tin la intimitate si discretie pentru turistii lor.

Acest reprezentant ne-a spus ca cei de la „Libertatea“ i-au replicat: „Stati linistit, doamna Udrea va poate confirma, dinsa ne-a chemat, nu o deranjam!“, arata Adrian Artene ce a determinat ziarul „Cancan“ sa-si numeasca articolul „Combinatii pe plaja“.

Artene afirma ca, de regula, pe monden se fac astfel de „aranjamente“, dar si pe zona politica „apar astfel de materiale in «Libertatea» cu complicitatea oamenilor politici“.

Motivul pentru care banuieste redactorul-sef al ziarului „Cancan“ ca Elena Udrea a vrut sa apara in costum de baie in paginile ziarului „Libertatea“ este ca „e o femeie frumoasa care poate cistiga admiratia barbatilor.

Despre ea s-a spus ca n-ar avea un trecut foarte curat, ca divorteaza de sotul Cocos, iar acum apare alaturi de el si fiul sau, fericiti la mare“.

Redactorul-sef al ziarului „Libertatea“, Ana Nita, raspunde acuzelor de „aranjament“ pe care i le aduce „Cancan“ cu: „Nu am ce sa comentez!“.

Elena Udrea face lumina in chestiunea costumului de baie roz, pe care se cearta tabloidele, si explica cum a ajuns ea pe trei sferturi goala in paginile ziarului „Libertatea“: „«Libertatea» m-a sunat ca ma premiaza pentru gestul caritabil pe care l-am facut: donatia de 3 tone de alimente, in valoare de peste 200 de milioane, pe care am facut-o la Caminul din Bolintin

Vale, stiti, acela despre care a transmis Realitatea TV cinci zile! Maria Musat, de la «Libertatea», care e ziarist acreditat pe PD, a vrut sa-mi ia o parere si i-am zis ca nu pot sa vorbesc cu ea ca plec la mare. Si ea a zis: «Putem sa venim duminica la mare sa vorbim?». Si m-au rugat din suflet sa-mi faca si o poza, ca altfel n-as fi vrut, ca nu sint fotogenica!“.

Fostul consilier al lui Traian Basescu clameaza dreptul politicianului de a face si el plaja, ca tot omul, cind pofteste: „Este prima oara cind ies la plaja in Romania, tocmai din acest motiv! Pina acum ma duceam ori la Neptun, o statiune pierduta de lume, ori la Vama Veche! Stiu ca la Mamaia e plin de paparazzi peste tot, dar ce sa fac? Sa-mi fac numai vacante de iarna in costum de

schi?“, se intreaba rizind Elena Udrea. „Daca aveam 300 de kg si 80 de ani nu mai interesa pe nimeni cum apar!“, transeaza ea problema ultimei sale aparitii in presa. Durerea pentru tabloide e, spune Udrea, ca se cearta care da fotografiile primul.

Ride si ne face o propunere pentru pagina de sport din Cotidianul: „Daca vreti, va dau exclusivitate cind ma duc la fitness, pentru pagina de sport!“.
integral in Cotidianul

Adauga un comentariu

*