Învăţătorul care l-a găsit pe profesorul ucis, principalul suspect

Sânge rece şi minte diabolică. Principalul suspect în cazul profesorului din Bacău, găsit mort sâmbătă în propria casă, este colegul său, învăţătorul din comună. Poliţiştii spun că aparent bărbatul şi-a păstrat calmul. El este cel care i-a anunţat că a descoperit cadavrul, iar a doua zi după crimă a cântat în corul bisericii, plin de patos.

Suspectul a susţinut tot timpul că a descoperit întâmplător cadavrul profesorului de matematică. Mai mult, le-a povestit anchetatorilor că nu-l mai văzuse de două săptămâni.

Oamenii din Grigoreni, Bacău, au încremenit când au auzit că învăţătorul care le educă pruncii, a fost reţinut pentru crimă. Directorul şcolii a bănuit totuşi ceva.

Anchetatorii au aflat că în urmă cu o săptămână, Vasile Tătaru ar fi mers acasă la profesorul Gheorghe Cernat şi i-ar fi cerut 300 de lei împrumut. Pentru că a fost refuzat, Tătaru l-ar fi înjunghiat.

Sute de oameni au venit la înmormântarea profesorului de matematică. Foştii lui elevi care nu au putut ajunge în sat au ascultat slujba la telefoanele mobile. Chiar în timpul slujbei, judecătorii au decis ca suspectul principal să fie cercetat în arest. (ProTV)

Adauga un comentariu

*