Lista persoanelor ranite si decedate in accidentul rutier de la Roma/doi bacauani morti

Åžase români au decedat, iar alÅ£i trei au fost răniÅ£i grav duminică dimineaţă, după ce microbuzul în care călătoreau s-a răsturnat pe o autostradă din apropiere de Roma. Printre decedati se numara si doi bacauani: – Nedeli A Eugen, loc. Buhusi si
Muntianu Vasile, loc. Magura.

Soferul microbuzului cu numar de inmatriculare de Bc a adormit la volan si a intrat in coliziune cu gardul de beton separator al autostrazii.
Persoane decedate:
– Nedeli A Eugen, loc. Buhusi, jud. Bacau
– Muntianu Vasile, loc. Magura, jud. Bacau
– Dediu Razvan, Botosani
– Puschiu Giulian, Neamt
– Buric Catalina Elena, Vrancea
– Asa Renate, Constanta

Corpurile neinsufletite au fost depuse la Morga Spitalului „Gemelli” din Roma.
Persoane internate in stare grava:
– Sobaru Janica, jud. Vrancea – Spitalul „Sant Andrea” Roma
– Sobaru Maricica, Vrancea – Spitalul „Sandro Pertini”, Roma
– Zancanu Gabriela, jud. Neamt – Spitalul „San Camillo” Roma

La sectia Consulara a Ambasadei Romaniei la Roma a fost constituita o celula de criza care mentine in permanenta contactul cu autoritatile de ancheta si conducerea spitalelor respective
#####
Toate victimele accidentului rutier produs în Italia sunt cetăţeni români, a confirmat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al MAE, Ilie Bănică, care a spus că în incident au murit patru bărbaţi şi două femei, alte trei persoane sunt internate în stare gravă la spitale din Roma.

Oficialul MAE a mai declarat că poliţia italiană a constatat că şoferul microbuzului în care se aflau cele nouă persoane, înmatriculat în judeţul Bacău a pierdut controlul autovehicolului.

Conform acestuia, microbuzul s-a răsturnat în cursul dimineţii, la ora locală 6.45 pe autostrada 1, între Roma şi Florenţa, la kilometrul 15.39.Condiţiile de trafic în zona respectivă erau aparent normale, a mai spus oficialul MAE.

Potrivit corespondentului Realitatea TV, Autostrade a confirmat că cinci bărbaţi şi o femeie au murit în accident, iar alte trei femei au fost rănite grav. Femeile au fost transportate cu elicopterul la spital şi au primit cod roşu la camera de gardă, ceea ce înseamnă că starea lor este extrem de gravă.

Două ipoteze sunt luate în calcul ca posibile cauze ale accidentului: explozia unui pneu sau faptul că şoferul a adormit la volan, potrivit corespondentului. Accidentul a avut loc pe autostrada A1, pe sensul dinspre Roma spre Florenţa, la 15 kilometri de capitala italiană.

Accidentul a provocat blocarea traficului pe autostradă pentru câteva ore.

Comentarii

  1. constantinescu costel a zis:

    Dumnezeu sa-i ierte.Daca cineva dintre urmasii celor decedati nu au primit despagubiri de la societatea de asigurari cu care era asigurata masina,noi va putem da consultanta gratuita pentru recuperarea daunelor.tel.0742606028;0765651930.

Adauga un comentariu

*