Noi medalii pentru badmintonul onestean

In urma finalelor Campionatului national de badminton, categoria U 15, si a Cupei Romaniei, desfasurate la Galati, reprezentantii Clubului Sportiv Scolar (CSS) Onesti au reusit sa-si adjudece 7 medalii, dintre care 3 de argint si 4 de bronz.

Cea mai importanta dintre acestea este medalia de argint la intrecerile pe echipe, care a adus si titlul de vicecampioana nationala a Romaniei pentru CSS Onesti. Echipa onesteana a pierdut in fata reprezentativei CSS 1 Timisoara, care s-a clasat pe primul loc, dar a intrecut selectionata Clubului Otelul Galati, care a terminat pe locul III.

Din echipa de la CSS Onesti (director Mircea Agapi) au facut parte Oana Bibire, Tania Rusu, Claudia Tanase, Alexandru Blanita, Andrei Tanase si Razvan Ene.

In intrecerile individuale, medaliile de argint au fost castigate de Alexandru Blanita, impreuna cu Lavinia Lungu (Botosani), la dublu mixt, si Oana Bibire, impreuna cu Lavinia Lungu, la dublu fete. Medaliile de bronz au fost obtinute de Alexandru Blanita, la simplu baieti, Oana Bibire, la simplu fete, Alexandru Blanita, impreuna cu Danut Ilin (Timisoara), la dublu baieti, si Claudia Tanase, impreuna cu Roxana Cristea (Bucuresti), la dublu fete.

Sportivii onesteni au fost pregatiti de antrenorii Mircea Agapi si Valentin Hahuie, care au apreciat ca rezultatele obtinute la Galati sunt bune.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*