“Italienii” inregistreaza albume la Onesti

Desi este stabilita in Italia de aproape 5 ani, solista de muzica populara Carmen Gaburel a ales tot tara natala pentru a inregistra primul ei album. Cautand pe Internet, ea a descoperit ca locul cel mai bun pentru a efectua inregistrarile este studioul Casei de discuri din Onesti, “Electro Star”.

Asa a ajuns la Onesti, unde a inceput imediat inregistrarile, impreuna cu profesorul si compozitorul Eugen Ungureanu, care a gasit si numele de scena pentru interpreta, aceasta fiind botezata Karmen. “De 17 ani imi doresc sa scot un album, iar visul mi s-a implinit acum – ne-a spus solista. Am cantat vreo 11 ani, in diverse formatii, dar am renuntat cu circa doi ani inainte de a pleca in Italia. Insa nu am abandonat muzica nici in Italia, unde mi-am compus singura piesele, dintre care 8 vor aparea pe albumul produs la Onesti, orchestratia fiind facuta de domnul Eugen Ungureanu. Inregistrarile merg foarte bine, iar albumul va fi gata in cateva zile”.

Promovare radio-tv

Prima piesa de pe album, intitulata “Doamne, te rog, da-mi putere”, a fost deja inregistrata si a inceput sa fie difuzata pe postul online al Casei de discuri din Onesti, Radio Star Musik, receptionat foarte bine si in Italia. O alta piesa va fi difuzata in curand si la Radio Favorit, care emite din Germania, tot online. “Am lucrat foarte mult, uneori si 10 ore pe zi, dar sunt multumit de calitatea inregistrarilor – ne-a declarat Eugen Ungureanu, directorul general de la Electro Star. Karmen abordeaza un gen de muzica de petrecere si voie buna, cu care suntem convinsi ca se va consacra. Mi-a placut vocea ei de la inceput, maniera interpretativa, ambitia si curajul de a aborda un gen muzical care apartine doar celor care au reale calitati artistice”. Albumul produs pentru Karmen va fi lansat pe piata in curand, atat in Romania, cat si in Italia, urmand ca, tot la Onesti, sa fie realizat si un videoclip, ce va fi difuzat la mai multe posturi de televiziune, mai ales la OTV, la emisiunea facuta de Eugen Ungureanu.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*