Geoană: Băsescu ar trebui să se facă exorcist şi să înceapă chiar cu el

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, comentând ultimele afirmaţii ale lui Traian Băsescu despre cei 322 de parlamentari, că acesta ar trebui să se facă exorcist şi să înceapă chiar cu sine, ca să scape de demonii conflictului.

Vineri seară, preÅŸedintele suspendat, Traian Băsescu, declarase la sediul său de campanie, că nu-i va ierta pe cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea sa, pentru că el este doar om ÅŸi că „doar Dumnezeu iartă”.

Mircea Geoană a susÅ£inut că lui Băsescu i-ar sta bine ca exorcist ÅŸi că ar trebui să înceapă chiar cu sine, ca să scape de demonii conflictului. Liderul PSD a adăugat că Traian Băsescu este în acest moment panicat, speriat de confruntarea cu electoratul ÅŸi că pentru a-ÅŸi ascunde vina „găseÅŸte tot felul de scaraoÅ£chi ÅŸi drăcuÅŸori”. PreÅŸedintele PSD a mai susÅ£inut, ironizând discursul populat de aluzii religioase a preÅŸedintelui suspendat, că probabil Traian Băsescu a început din nou să se întâlnească cu Gigi Becali ÅŸi să-i copieze discursul acestuia. Geoană a mai spus că referirea din ce în ce mai deasă a lui Băsescu la popor aminteÅŸte de Germania anilor ‘ 30, înainte de instaurarea republicii hitleriste.

Preşedintele PSD a făcut aceste aprecieri cu ocazia inaugurării noului său birou senatorial, aflat în apropierea Pieţii Obor, într-o clădire luxoasă de business. Cu această ocazie, Geoană a primit în audienţă câţiva cetăţeni, majoritatea preocupaţi de problemele din sistemul de sănătate, de pensiile prea mici sau de lipsa de spaţii verzi în Bucureşti. Liderul PSD le-a promis acestora că vor fi ajutaţi fie prin măsuri generale, precum adoptarea de legi sociale, fie punctual, în funcţie de fiecare caz, prin oferirea de ajutoare băneşti sau medicamente. NewsIn

Adauga un comentariu

*