O şoferiţă din Miercurea Ciuc, hoaţă de maşini fără voie

O şoferiţă din Miercurea Ciuc a pus pe jar poliţiştii din municipiu, după ce a confundat maşina în care s-a urcat şi a fost dată în urmărire pentru furt, informează corespondentul ROMPRES.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că, vineri seara, un bărbat din Miercurea Ciuc a anunţat că maşina sa, marca Dacia 1310, parcată pe strada Petofi din municipiu, a dispărut. Imediat, echipa operativă a început căutările pentru identificarea hoţului.

Sâmbătă dimineaţa, la sediul poliţiei municipale, s-a prezentat o femeie de 48 de ani, din Miercurea Ciuc, care a povestit poliţiştilor că în cursul zilei de vineri şi-a împrumutat autoturismul prietenei sale, care a mers la biserică. Însă, la ieşire, aceasta s-a urcat într-o altă maşină de aceeaşi culoare, pe care a pornit-o fără probleme. Când şoferiţa a înapoiat cheile maşinii, proprietara autoturismului şi-a dat seama de confuzie.

Poliţiştii au efectuat un experiment şi s-a dovedit că respectivele chei se potriveau la ambele maşini atât la deschiderea portierelor, cât şi la pornire lor.

Femeia nu poate fi cercetată pentru furt, ţinând cont că ea doar a confundat autoturismul în care s-a urcat.

Adauga un comentariu

*