Un dascăl din Argeş este bănuit că a lăsat gravidă o elevă

Scandal de proporţii la o şcoală din comuna argeşeană Domneşti din cauza unor acuzaţii de natură sexuală aduse unor cadre didactice, informează corespondentul AMOS News.

Profesorul de Geografie Florin Stan a fost acuzat de o elevă de clasa a opta că în timpul orei i-a pus mâna pe sân. Imediat după ore, fata le-a spus părinţilor ce i s-a întâmplat, iar aceştia au sesizat conducerea şcolii şi Inspectoratul Şcolar.

Al doilea cadru didactic acuzat de avansuri sexuale este învăţătorul Nicolae Iacob, de 30 de ani. Dascălul, care predă şi informatica la clasele V-VII este bănuit că a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă de clasa a opta. Părinţii fetei sunt cei care au descoperit relaţia dintre cei doi după ce copila a fost dusă la un consult în urma căruia s-ar fi descoperit că este gravidă.

Localnicii sunt convinÅŸi că fata este însărcinată chiar cu învăţătorul. Conducerea ISJ ArgeÅŸ a demarat în paralel două anchete:” Copila însărcinată a fost internată în spital sub pretextul că ar avea probleme cu stomacul. Nu iese însă niciodată fum fără foc. Profesorul de Geografie nu poate fi dat afară deoarece se apropie testele naÅ£ionale”.

Adauga un comentariu

*