Monica Gabor Columbeanu: „O iau pe Irina şi plec!”

Astenia de primăvară continuă în familia Columbeanu! Dacă săptămâna trecută Moni povestea cum viaÅ£a de soÅ£ie de magnat nu este una tocmai bună, acum nevasta omului de afaceri din Snagov ia din nou în calcul ipoteza unei despărÅ£iri, făcându-ÅŸi deja „planul de atac”. Dacă, dacă…

Studentă în anul I la SNSPA, Monica, fostă Gabor, actual Columbeanu, a mărturisit că, în cazul nefericit în care se va certa cu Iri, îl va părăsi în secunda a doua şi va pleca acasă la mama ei, în oraşul natal. „Dacă nu o să mă mai iubească sau ştiu eu ce alte motive pot apărea în timp, eu pot pleca oricând înapoi la mine acasă, la Bacău. Sunt o femeie independentă!”, a declarat Moni pentru cotidianul Ziarul.

Ei bine, probabil că tânără, abia ieşită din adolescenţă, a văzut ceva filme la viaţa ei, majoritatea telenovele, fiind hotărâtă să nu plece singură, ci să îi ia soţului copilul.

monica-gabor-columbeanu.jpg

„O iau pe Irina şi plec, dacă nu ne mai înţelegem. Nu-mi este ruşine să ma întorc la viaţa pe care am avut-o înainte sau să locuiesc din nou în casa părinţilor mei. Nu am de ce să regret pentru că merg să locuiesc din nou la Bacău, chiar dacă acolo am o casă mult mai mică şi nu am aceleaşi condiţii ca aici”, a mai ţinut să precizeze Monica Columbeanu.

O adevărată poveste a Cenuşăresei, citită de la coadă la cap, nu?! Antena 3

Comentarii

  1. vino moni ca noi baieti din BC te asteptam si chiar ne este dor de tine beybe

  2. normal ti-a dat tot c ai vrut si aku il lasi :))) materialisto

  3. saraca de ea, face fite sa-i pupe si ………

  4. nu cred ca monik are intentii rele!nu va mai luati de ea!e chiar de treaba tipa! mie imi place de ea

  5. cuxxx de ea!!!!!!

  6. e viata ei!nu cred ca trebuie sa ne bagam.face ce vrea ea.de unde sa stim noi?poate chiar il iubeste pe iri.ce vor face in continoare e treaba lor.sunt chiar draguti si au o fata minunata.dumnezeu sa o binecuvinteze.nu cred ca se vor desparti.chiar se iubesc!!!!si au un copil dragut.monica e cool!

  7. mie imi place de cei doi”columbici”.poate moni chiar il iubeste p iri si chiar daca nu-l iubeste,ce va intereseaza viata ei?eu oricun nu cred ca ar sta cu iri daca nu l-ar iubi pt ca putea sa gaseasca si baieti tineri si cu bani daca vroia,nu?daca vroia doar bani,putea sa profite si fara sa se chinuie sa mai faca un copil.

  8. mie imi place de cei doi.si nu mi se pare ca moni are fitze.daca eram in locul ei asa faceam si eu,adica daca aveam atatia bani,avem aceleasi pretentii.cred ca si irinel o iubeste si de asta ii ofera tot c poate nu a avut si nu-l intereseaza ce zice lumea.succes!

  9. mie chiar imi place de monica columbeanu ,mi se pare o tipa de treaba si oricum e la inceputul vietii si v-as ruga sa nu va mai luati de ea pentru-ca eu nu cred ca a fost o mare parasuta cum spun unii.te pooop monica si sa ai grija de tine si de fetita ta frumoasa la fel ca tine

  10. DA BINE!

  11. DA BINE!

  12. O FI FATA BUNA ACUM! DAR CE A FOST…NUMAI EA SI DUMNEZEU STIU.
    DEGEABA FACE PE MIRONOSITA.

  13. fiteeeee….

  14. mie imi plac ei 2 dar totusi….. fetita trebuie sa ramana la amandoi

  15. no comment

  16. frate mai lasatima cu suferinta asta de moni….ca sufera de nu se mai poate numai are loc pe usa ….sa nu uite de unde a plecat si porma sa sufere de bani case masini si etc si dak ar fi sa se certe cu columbeanu normal ca ar pleca cu fetita ca are doar jumate din averea lu tasu….sa ne mai lase moni cu dastea ca nu tine :))) a uitat cand se imbraca din piatza:))))))))))))))))))si acuma sufera de haine de firma si etc:))) foarte tare cam atata despre ingerasul asta de moni =))) :))))))))))))))))))))))))))))))

  17. ba fratilor asati o curva ce nu poate fi numita femeie e o prefacuta iar prostu ala a pus botu ca fraieru vai samar am filmari cu ea care dacalear vedea irinel vai vai eu o stiu de cand aveam 5 ani am copiularit impreuna………..esyi o curva monica pacat de prostu ala……….

  18. CURVA INFERNALA MONICA

  19. da o nenorocita prosta si nebuna care terorizeaza copii

  20. Bai fratilor dar prosti si rai mai sunteti!
    zace si urla rautatea in voi, sunteti bolnavi de invidie.
    la cat este bosorogul ala de IRINEL GOLUMBEANU de al dracu si de caine…..
    daca fata asta era panarama cum spuneti voi romanii care le stiti pe toate ….NUMAI TREBURILE VOASTRE NU LE STITI CARE SUNT–
    nu o lua nici-o data de nevasta.
    el a scornit toate atea acum ca s-o faca sa piarda fetita la proces si a reusit
    si stiti de ce ?
    VOI JEGOSILOR CARE FACETI FOAME LA-TI AJUTAT PE NEMERNICUL ALA PEDOFIL SA O DISTRUGA PE MONICA
    a spus IRINEL CA LA CAT SUNT ROMANI DE PERVERSI DACA DA LA CATIVA CATE-O SUTA DE EURO JURA SI PE COPII SI PE MAMA CA STIU EI DESPRE mONICA CEVA:

  21. CE VA FACUT FATA ASTA DE DATI CU PIETRE IN EA ???
    FOAME DE ACSA VA FACE SA FITI RAI ? A-TI OMORAO DACA A-TI PUTE NENOROCITILOR
    SA VA VADA DUMNEZEU !

Adauga un comentariu

*